Coronavirus

Nedenfor har vi samlet information om, hvordan forsikringen dækker i forhold til udbruddet af coronavirus.

Relevante links:

For privatkunder:

Europæiske ERV følger nøje udviklingen og henholder os i øvrigt til de nyeste og opdaterede rejsevejledninger, som Udenrigsministeriet kommer med.

Hvis du er på rejse og har mistanke om coronavirus og har brug for læge eller hospital, dækker forsikringen akut opstået sygdom i henhold til forsikringsbetingelserne. 
Vores alarmcentral kan kontaktes døgnet rundt på +45 70 10 90 30 eller erv-alarm@euro-center.dk 

Hvis du er i Hubei-provinsen og som følge heraf må forlænge din rejse, dækker forsikringen en forlængelse af rejseforsikringen, indtil du kan forlade stedet/evakueres.

Særligt i forhold til afbestilling

Hvis du inden den 26. januar 2020 har booket en rejse til Hubei-provinsen med afrejse inden for de næste 14 dage, anbefaler vi, at du kontakter vores Skadeafdeling på +45 33 25 25 25 eller skade@erv.dk med henblik på en konkret vurdering af dine muligheder. 

Du kan ikke afbestille din rejse som følge af coronavirussen, hvis dit feriemål er andre steder end Hubei-provinsen. Vi opfordrer dig i stedet til at kontakte dit rejsebureau/flyselskab for at høre mere om, hvilke muligheder, de tilbyder. 

Særligt i forhold til evakuering/førtidig hjemtransport/hjemkaldelse

Pt. er mulighederne for hjemtransport, hjemkaldelse og evakuering begrænsede i Hubei-provinsen, da netværket i og omkring området er lukket af. Borgerservice har oplyst, at de kan forsøge at hjælpe med assisteret udrejse. Evakuering i andre dele af verden som følge af coronavirus er på nuværende tidspunkt ikke dækket af forsikringen.

For erhvervskunder:

Europæiske ERV følger nøje udviklingen og henholder os i øvrigt til de nyeste og opdaterede rejsevejledninger som Udenrigsministeriet kommer med.

Hvis du er på erhvervsrejse og har mistanke om coronavirus og har brug for læge eller hospital, dækker forsikringen akut opstået sygdom i henhold til forsikringsbetingelserne.
Vores alarmcentral kan kontaktes døgnet rundt på +45 70 10 90 30 eller på erv-alarm@euro-center.dk

Hvis du er i Hubei-provinsen og som følge heraf må forlænge din erhvervsrejse, dækker forsikringen en forlængelse af rejseforsikringen.

Særligt hvis forsikringen er købt med tilvalg for afbestilling
Hvis der er tilkøbt dækning for afbestilling, og du eller din virksomhed inden den 26. januar 2020 har booket en rejse til Hubei-provinsen med afrejsen inden for de næste 14 dage, anbefaler vi, at du kontakter vores Skadeafdeling med henblik på en konkret vurdering af dine muligheder.
Vi opfordrer dig også til at kontakte vores Skadeafdeling på +45 33 25 25 25 i tilfælde af, at at en planlagt rejse til Hubei-provinsen skal afbestilles.

Særligt i forhold til hjemtransport samt hvis forsikringen er købt med tilvalg for hjemkald og tryghedspakken
Pt. er mulighederne for hjemtransport, hjemkaldelse og evakuering begrænsede i provinsen Hubei, fordi netværket i og omkring området er lukket af. Borgerservice har oplyst, at de kan forsøge at hjælpe med assisteret udrejse. Evakuering i andre dele af verden som følge af coronavirus er på nuværende tidspunkt ikke dækket af forsikringen.

 

Hvis du er i tvivl om ovenstående eller i øvrigt har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@erv.dk eller på telefon til vores Kundeservice +45 33 25 25 25. 

-

Language