Afbestillingsforsikring for grupperejser

Den ideelle rejseafbestillingsforsikring for grupper på mindst 11 personer (skoler, foreninger, firmaer og institutioner), der ønsker en billig afbestillingsforsikring. Læs mere om jeres muligheder her på siden.

Hvis de store oplevelser skal aflyses

På en grupperejse er der mulighed for mange gode, fælles oplevelser. Der kan dog opstå uventede situationer som f.eks. sygdom, som gør, at du bliver forhindret i at deltage i rejsen. I sådanne tilfælde er det godt at have en afbestillingsforsikring, så du kan få refunderet din andel af grupperejsen. 

Hvad og hvordan dækker Rejseafbestillingsforsikringen for grupper?

Forsikringen dækker udelukkende grupper på minimum 11 personer, hvor deltagerne ikke har familiemæssige relationer dog undtaget søskende som går i samme skole eller forening. Afbestillingsforsikringen er for firmaer, foreninger, institutioner og skoler.

Forsikringen dækker din del af afbestillingsomkostningerne, som kan opkræves jf. afbestillingsreglerne hos udbyderen/udbyderne af rejsen eller eventet, hvis du er forhindret i at tage med på rejsen/tage til eventet, på grund af død eller alvorlig akut sygdom eller tilskadekomst hos dig selv eller din nærmeste familie.

Eksempel på hvad som indgår:Afbestillingsforsikring
Ingen selvrisiko

Du slipper for at skulle betale en høj selvrisiko, der overstiger rejsens værdi

 
Dækker hvis formålet med din rejse bliver ødelagt

Vores afbestillingsforsikring dækker, hvis formålet med din rejse bliver ødelagt, fx ved et brækket håndled inden en golfrejse.

 
Dækker pludselige og uventede hændelser

Fx hvis du, dit barn eller en anden pårørende bliver akut syg, din bil går i stykker på vej mod lufthavnen eller dit kæledyr bliver akut syg og skal opereres.

 
Dækker ved hændelser i din bolig

Vores afbestillingsforsikring dækker, hvis der sker noget med din bolig, fx indbrud, vandskade eller brand.

 

  Vigtigt at vide om Afbestillingsforsikring for grupperejser:

  • Afbestillingsgrunden skal kunne dokumenteres med erklæring fra uvildig læge, politi, arbejdsgiver, offentlig myndighed eller lignende.
  • Forsikringen skal tegnes og betales inden for to dage efter, at tilmeldingsgebyr/depositum eller hele rejsen er betalt. 
  • Afrejsedatoen for din rejse skal minimum være 3 dage f.o.m. dagen, hvor du tegner forsikringen.
  • Du er også dækket, hvis det er din nærmeste familie, der rammes af akut sygdom eller tilskadekomst.
  • Alvorlig akut sygdom hos nærmeste familie er betinget af mindst tre dages hospitalindlæggelse i umiddelbar nærhed af afrejsetidspunktet. 

  Se vores forsikringsbetingelser for Afbestillingsforsikring for grupperejser for en uddbybende beskrivelse af forsikringen samt vilkår. Dem finder du i fanen "Betingelser" øverst på denne side.

  Hvad koster en afbestillingsforsikring for grupper?

  Vi tilbyder en særlig rabat på gruppeafbestillingsforsikring, som afhænger gruppens størrelse og rejsens pris. Derfor kan du ikke bestille forsikringen online. 

  Kontakt os og få et tilbud på afbestillingsforsikringen for jeres gruppe. Ring til 33 25 25 25 eller brug nedenstående kontaktformular. Så hjælper vi dig og din gruppe med at få en gruppeafbestillingsforsikring.

  Bestil tilbud på afbestillingsforsikring for grupperejse

  Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  Gruppetype

  Betingelser for grupperejseafbestillingsforsikring

  Betingelser pr. 1. oktober 2022