Få hjælp til skadeanmeldelsen

Her kan du anmelde din skade og finde vejledning om, hvordan du skal forholde dig i forbindelse med anmeldelsen.

english   Click here for English version >>          svemsk   Biljett avbeställning >>          norsk   Billett avbestilling >>          Vahinkoilmoitus >>

Er der opstået særlige situationer i verden, kan du med fordel tjekke vores FAQ om du er dækket, inden du anmelder en skade.

Inden du begynder skadeanmeldelsen:
Spørgsmål & svar
 • Hvornår kan jeg anmelde skaden?
  Du kan anmelde skaden lige efter den er hændt. Du behøver med andre ord ikke at vente til du kommer hjem fra din rejse. Det nemmeste er at anmelde skaden her på vores hjemmeside. Du kan anmelde når som helst på døgnet uanset hvor i verden du befinder dig.
 • Hvad sker der efter jeg har udfyldt skadeanmeldelsen?
  Du vil modtage en email, der bekræfter, at vi har modtaget din skadeanmeldelse. Normalt hører du fra os inden for 2 uger. Dog kan der i perioder med høj belastning gå længere tid.
 • Jeg er ikke sikker på hvad jeg skal svare på spørgsmålene?
  Svar så godt du kan. Hvis vi har brug for yderligere dokumentation eller en mere detaljeret beskrivelse af hændelsesforløbet vil du blive kontaktet af en skadebehandler.
 • Hvad gør jeg hvis jeg har flere forsikringer?
  Såfremt du er forsikret i flere selskaber, er Europæiske ERV berettiget til at kontakte disse med henblik på at dele skadeudgiften, jf. Forsikringsaftaleloven. Dette har ikke indflydelse på din selvrisiko eller forsikringspræmie på forsikringerne.
 • Hvilke filformater accepterer I?
  Du kan vedhæfte dokumentation i formaterne .pdf .png .jpg .jpeg .xps .xlsx eller .docx og med op til 10 MB pr. fil.
 • Hvad gør jeg, hvis en anden person skal anmelde min skade på vegne af mig?
  Hvis en anden person skal anmelde din skade og efterfølgende skal håndtere korrespondancen med Europæiske ERV på dine vegne, skal du udfylde en fuldmagt. Fuldmagten skal udfyldes med info om den person, som du ønsker skal varetage skadeanmeldelsen på dine vegne samt underskrives af dig, og herefter skal du sende fuldmagten til os enten pr. e-mail eller pr. p... Læs mere >