Blog & rejsetips

Skovflåt

Sådan beskytter du dig mod flåter til sommer

22 juni Om sommeren bruger vi helst al vores tid udendørs - hvilket øger risikoen for flåtbid. Men hvordan beskytter du dig bedst mod den frygtede flåt?

Rejsefeber

5 tips til hvordan du lindrer rejsefeber

21 juni Rejsefeber er en følelse af spænding, nervøsitet eller til og med angst, som man kan få lige før en rejse. Læs mere om symptomer og få gode råd her.

Guide til din bilferie

7 gode råd: Guide til din kør-selv-ferie

17 maj Friheden til at bestemme tempo og destination gør kør selv ferien til en fantastisk rejseform. Men hvordan forbereder du dig bedst? Få gode råd her!

Tidsforskel

Hvad er klokken i de forskellige tidszoner?

22 maj Hvad er klokken i resten af verden? De fleste af os ved nok, at der findes forskellige tidszoner, men hvorfor har vi egentlig disse tidszoner?

Rejser til Sri Lanka

Rejser til Sri Lanka - den genfødte paradisø

15 maj Sri Lanka er den tropiske paradisø sydøst for Indien, som i de seneste år er blevet en eftertragtet feriedestination for mange nordiske turister.

Rejser til Tyrkiet

Planlægger du en rejse til Tyrkiet? Det her har du brug for at vide!

24 april Tyrkiet har længe været et populært feriemål. Men pga. krigen i Syrien, er landet blevet mere usikkert. Læs her, hvad du skal vide, inden du rejser.

Studere i udlandet

Tips og råd til dig, der skal studere i udlandet

21 april At studere i udlandet er en fantastisk mulighed, men det kræver forberedelse. Vi guider dig gennem junglen af spørgsmål, inden dit studieophold.

tricktyveri

Storbyferie i påsken? Sådan undgår du tyveri!

31 marts Problemet med lomme- og tricktyverier i Europas storbyer er desværre stadig stigende. Få tips til, hvordan du sikrer dig mod tyveri.

Bagage

Nye regler for elektronik i håndbagagen - Sådan er du dækket

30 marts Al elektronik skal nu placeres i den indcheckede bagage på visse flyvninger til USA og Storbritannien. Læs her, hvordan du er dækket.