Blog & rejsetips

jordenrundt

Skal du rejse jorden rundt?

01 august Vi har her samlet en række nyttige tips, der kan være gode at huske på, før du tager på dit livs eventyr og rejser hele verden rundt.

Studere i udlandet

Tips og råd til dig, der skal studere i udlandet

01 august At studere i udlandet er en fantastisk mulighed, men det kræver forberedelse. Vi guider dig gennem junglen af spørgsmål, inden dit studieophold.

Det blå kort

Har du styr på det blå EU-sygesikringsbevis? Her er reglerne

05 juli Gult eller blåt? Hvad dækker? Det kan være svært at finde rundt i reglerne for det blå sygesikringsbevis. Få styr på reglerne før din ferie.

Kulturchok

Om kultur og 4 metoder til at undgå et kulturchok

27 juni Når vi rejser til udlandet oplever vi ofte en anderledes kultur. Men hvordan skal man forholde sig til de forskellige kulturer, når vi rejser?

Skovflåt

Sådan beskytter du dig mod flåter til sommer

22 juni Om sommeren bruger vi helst al vores tid udendørs - hvilket øger risikoen for flåtbid. Men hvordan beskytter du dig bedst mod den frygtede flåt?

Rejsefeber

5 tips til hvordan du lindrer rejsefeber

21 juni Rejsefeber er en følelse af spænding, nervøsitet eller til og med angst, som man kan få lige før en rejse. Læs mere om symptomer og få gode råd her.

Guide til din bilferie

7 gode råd: Guide til din kør-selv-ferie

17 maj Friheden til at bestemme tempo og destination gør kør selv ferien til en fantastisk rejseform. Men hvordan forbereder du dig bedst? Få gode råd her!

Tidsforskel

Hvad er klokken i de forskellige tidszoner?

22 maj Hvad er klokken i resten af verden? De fleste af os ved nok, at der findes forskellige tidszoner, men hvorfor har vi egentlig disse tidszoner?

Rejser til Sri Lanka

Rejser til Sri Lanka - den genfødte paradisø

15 maj Sri Lanka er den tropiske paradisø sydøst for Indien, som i de seneste år er blevet en eftertragtet feriedestination for mange nordiske turister.