Blog & rejsetips

Kategorier
Slanger

Her finder du verdens giftigste slanger

18 september Mange af os vil nok helst undgå at støde på en ukendt slange. Vi giver dig her et overblik over nogle af verdens giftigste slanger, samt hvor de bor

Orkan teaser

Orkanen Florence er på vej til USA – sådan forholder du dig

12 september Der er sendt katastrofeberedskab til det sydøstlige USA, og over en million indbyggere bliver evakueret som forberedelse til orkanen Florence...

Krydstogt

Overvejer du et krydstogt? Her er ekspertens gode råd!

07 august Et krydstogt er den perfekte ferie for dig, der ønsker både afslapning og oplevelser. Vi har samlet en række gode råd om rejsen med krydstogtskib.

jordenrundt

Skal du rejse jorden rundt?

07 august Vi har her samlet en række nyttige tips, der kan være gode at huske på, før du tager på dit livs eventyr og rejser hele verden rundt.

Studere i udlandet

Tips og råd til dig, der skal studere i udlandet

07 august At studere i udlandet er en fantastisk mulighed, men det kræver forberedelse. Vi guider dig gennem junglen af spørgsmål, inden dit studieophold.

Lej en bil i udlandet

Når du vil leje en bil i udlandet - Sådan undgår du at blive snydt

22 juni Vi sammensat en guide, der beskriver, hvad du bør gøre og tænker over, når du lejer en bil på ferien.

Luksusbiler i alle verdenshjørner

Med luksusbiler rundt i alle verdenshjørner

23 maj Casper Gammelgaard er paramediciner på den slags vilde rejser, de fleste af os kun kan drømme om. Læs mere om hans anderledes job her.

Kom af med din flyskræk

Flystrejke - Sådan beskytter du dig

22 maj Hvad sker der, hvis du rammes af en flystrejke, og hvilke rettigheder har du som forbruger? Vi har forsøgt at samle svarene på de spørgsmål nedenfor.

VM fodbold i Rusland

Rejseinformation: VM i fodbold i Rusland

22 maj Har du planer om at rejse til Rusland og støtte de danske drenge i VM i fodbold? Så vil vi gerne give dig vigtige råd med på rejsen.

Sri Lanka

Sri Lanka rejsetips

18 april Sri Lanka er virkelig en destination, som du kan rejse til året rundt. Dette paradis har nemlig noget for enhver smag.

tips og tricks til din rejse

Undgå bekymringer på ferien

20 marts Planer om påskeferie? Læs vores gode råd til, hvad du skal gøre, hvis du bliver udsat for røveri eller tyveri under din ferie.

Kør selv skiferie

Kør-selv Skiferie - Her er din tjekliste til bilen

06 februar Der er mange ting at holde styr på, før I kan køre afsted mod sneen. Få gode råd til turen og en tjekliste til bilen her.