Blog & rejsetips

Luksusbiler i alle verdenshjørner

Med luksusbiler rundt i alle verdenshjørner

23 maj Casper Gammelgaard er paramediciner på den slags vilde rejser, de fleste af os kun kan drømme om. Læs mere om hans anderledes job her.

Kom af med din flyskræk

Flystrejke - Sådan beskytter du dig

22 maj Hvad sker der, hvis du rammes af en flystrejke, og hvilke rettigheder har du som forbruger? Vi har forsøgt at samle svarene på de spørgsmål nedenfor.

VM fodbold i Rusland

Rejseinformation: VM i fodbold i Rusland

22 maj Har du planer om at rejse til Rusland og støtte de danske drenge i VM i fodbold? Så vil vi gerne give dig vigtige råd med på rejsen.

Sri Lanka

Sri Lanka rejsetips

18 april Sri Lanka er virkelig en destination, som du kan rejse til året rundt. Dette paradis har nemlig noget for enhver smag.

tips og tricks til din rejse

Undgå bekymringer på ferien

20 marts Planer om påskeferie? Læs vores gode råd til, hvad du skal gøre, hvis du bliver udsat for røveri eller tyveri under din ferie.

Kør selv skiferie

Kør-selv Skiferie - Her er din tjekliste til bilen

06 februar Der er mange ting at holde styr på, før I kan køre afsted mod sneen. Få gode råd til turen og en tjekliste til bilen her.

Thailand

Ferie i Thailand? Husk det nye rygeforbud!

06 februar Går vinterferien til Thailand, skal du være opmærksom på, at det nu er ulovligt at ryge på langt de fleste af landets populære strande.

Weekendrejse

Weekendguide

26 januar Interessen for korte og intensive weekendrejser er større end nogensinde. Vi har sammensat en weekenguide, hvor du kan finde nyttig info om din weeken...

Backpacker

Backpackerguide

15 januar Drømmer du også om at rejse til forskellige spændende destinationer verden over? Oplevelsen af at rejse med en rygsæk over en længere periode er noget...