Blog & rejsetips

Nordkorea

Kommer urolighederne i Nordkorea til at påvirke OL i Pyeongchang?

16 oktober Nordkorea gennemførte den 3. sept. en ny atomvåbentest, og sikkerheden i landet er meget usikker. Det skaber usikkerhed om vinter-OL 2018 i Sydkorea.

Thailand

Vejret i Thailand - undgå monsunregnen

09 oktober Planlægger du en rejse til Thailand, og vil du være sikker på at få en solrig ferie? Vi har samlet alt, hvad du bør vide om vejret i Thailand.

Paskontrol i Københavns Lufthavn

Paskontrol - Længere ventetid i Københavns Lufthavn

09 oktober Nye EU-regler for paskontrol er trådt i kraft i Københavns Lufthavn, og det kan give længere ventetid. Læs her, hvad du selv kan gøre.

Husk rejseforsikringen

Guide: Få gode råd til din efterårsferie

09 oktober Den danske sommer ikke været noget at råbe hurra for i år. Men måske er du én af de heldige, som snart kan se frem til en solrig efterårsferie.

Rom

Inspiration til din efterårsferie? Top 5 over verdens storbyer

04 oktober Efteråret er et oplagt tidspunkt for en storbyferie. Men mangler du inspiration? Find en top 5 over verdens storbyer her.

Indien

Tillykke Indien, selvstændigt i 70 år!

28 august Indien, eller officielt Republikken Indien, kunne den 15. august 2017 fejre 70 år som selvstændigt land. Det her skal du vide, før du besøger landet!

Terrorangreb i Barcelona - Sådan er du dækket

Terrorangreb i Barcelona - Sådan dækker din rejseforsikring

18 august Barcelona blev torsdag eftermiddag ramt af et terrorangreb. Her kan du læse mere om, hvordan din rejseforsikring dækker...

Hedeboelge Europa

Hedebølge i Europa - Nu kommer regnen

17 august Selvom der ikke har været mange sommerdage i Danmark, så er Europa fortsat ramt af en ekstrem hedebølge. Og med varmen følger nu meget kraftig regn...

jordenrundt

Skal du rejse jorden rundt?

01 august Vi har her samlet en række nyttige tips, der kan være gode at huske på, før du tager på dit livs eventyr og rejser hele verden rundt.