Blog & rejsetips

Støttestrømper til flyveturen

Støttestrømper til flyveturen

22 november Oplever du, at ankler og fødder svulmer op under flyveturen? Undgå hævede fødder og ben med dette enkelte trick.

Europas julemarkeder

Europas 5 bedste julemarkeder

07 november Vil du komme i julestemning, og drømmer du om at slentre mellem juleboder med rygende varm gløgg i hånden? Vi har samlet Europas 5 bedste julemarkeder...

Flyrejser med hund

Flyrejser med hund

30 oktober Vil du have din hund med på rejsen? Det kræver dog meget forberedelse, inden man kan tage hunden med på rejse. Få gode råd her.

New York Marathon

New York Marathon

23 oktober Har du altid drømt om at løbe New York Marathon? Så er du ikke den eneste. Få vores råd til verdens mest populære marathon her.

Nordkorea

Kommer urolighederne i Nordkorea til at påvirke OL i Pyeongchang?

16 oktober Nordkorea gennemførte den 3. sept. en ny atomvåbentest, og sikkerheden i landet er meget usikker. Det skaber usikkerhed om vinter-OL 2018 i Sydkorea.

Thailand

Vejret i Thailand - undgå monsunregnen

09 oktober Planlægger du en rejse til Thailand, og vil du være sikker på at få en solrig ferie? Vi har samlet alt, hvad du bør vide om vejret i Thailand.

Paskontrol i Københavns Lufthavn

Paskontrol - Længere ventetid i Københavns Lufthavn

09 oktober Nye EU-regler for paskontrol er trådt i kraft i Københavns Lufthavn, og det kan give længere ventetid. Læs her, hvad du selv kan gøre.

Husk rejseforsikringen

Guide: Få gode råd til din efterårsferie

09 oktober Den danske sommer ikke været noget at råbe hurra for i år. Men måske er du én af de heldige, som snart kan se frem til en solrig efterårsferie.

Rom

Inspiration til din efterårsferie? Top 5 over verdens storbyer

04 oktober Efteråret er et oplagt tidspunkt for en storbyferie. Men mangler du inspiration? Find en top 5 over verdens storbyer her.