Blog & rejsetips

Rejser til Tyrkiet

Planlægger du en rejse til Tyrkiet? Det her har du brug for at vide!

24 april At rejse på ferie til Tyrkiet har længe været populært blandt danskerne. Men pga. krigen i Syrien, er det blevet mere usikkert at rejse til Tyrkiet. L...

Studere i udlandet

Tips og råd til dig, der skal studere i udlandet

21 april At studere i udlandet er en fantastisk mulighed, men det kræver forberedelse. Vi guider dig gennem junglen af spørgsmål, inden dit studieophold.

tricktyveri

Storbyferie i påsken? Sådan undgår du tyveri!

31 marts Problemet med lomme- og tricktyverier i Europas storbyer er desværre stadig stigende. Få tips til, hvordan du sikrer dig mod tyveri.

Bagage

Nye regler for elektronik i håndbagagen - Sådan er du dækket

30 marts Al elektronik skal nu placeres i den indcheckede bagage på visse flyvninger til USA og Storbritannien. Læs her, hvordan du er dækket.

Leve og bo i Tyskland

Leve og bo i Tyskland: Der her skal du vide

22 marts Skal du på miniferie i Tyskland, eller overvejer du at flytte dertil permanent? Det her har du brug for at vide, inden du tager afsted.

Snestorm i USA

Snestorm i USA - Sådan gælder din forsikring

14 marts En voldsom snestorm hærger i det nordøstlige USA, og tusindevis af fly er aflyst. Læs mere om, hvordan du er dækket, hvis du skal rejse til USA.

Det blå kort

Danskerne og det blå kort

10 marts Det blå EU-sygesikringskort har eksisteret i over 2 ½ år. Men hvad ved vi egentlig om det blå kort ? Find 7 udvalgte facts her.

Så dyrt er det at blive syg i USA

Rejse til USA - det her skal du tænke på

10 marts USA er en drømmedestination for mange og byder på et væld af muligheder. Der er dog enkelte ting, du skal tænke på, inden du rejser til USA.

Lavinefare

Lavinefare? Sådan forbereder du dig inden skiferien

08 marts De seneste uger har der været flere tilfælde af laviner på populære skisportsteder. Få ski-ekspert Thomas Uhrskovs gode råd til, hvad du selv kan gøre...