Blog & rejsetips

Kategorier

Tips til en sikker weekendrejse i Europa

Indenfor Europa er det både nemt og billigt at rejse over landegrænserne. Læs her hvilke sikkerhedsaspekter, du bør være opmærksom på.

De mest anvendte tyvekneb og hvordan du beskytter dig imod dem

Hvert år udsættes et stort antal danske turister for tyveri på rejsen. Her giver vi dig en oversigt over nogle af de mest almindelige bedragerier.

Rejs til tiden - hvornår skal vi stille på urene?

Undgå at misse flyet, fordi du har glemt at stille uret. Her får du en liste over sommer- og vintertid helt frem til 2030.

Halloween

Her skal du tage hen til Halloween

Her kan du få et overblik over efterårets mest (u)hyggelige oplevelser for store og små - både på ferien derhjemme og ude i verden.

Ferie med børn teaser

Tips til ferie med børn

Selvom du har små børn, behøver du ikke blive hjemme i ferien. Få de bedste tips til hvordan rejsen med både baby og småbørn bliver så nem som muligt.

Oktoberfest teaser

Oktoberfest i Tyskland

Vil du også gerne opleve ægte Oktoberfest stemning? Her kan du tage del i festlighederne på efterårsferien i fire forskellige tyske storbyer.

Slanger

Her finder du verdens giftigste slanger

Mange af os vil nok helst undgå at støde på en ukendt slange. Vi giver dig her et overblik over nogle af verdens giftigste slanger, samt hvor de bor

Orkan teaser

Orkanen Florence er på vej til USA – sådan forholder du dig

Der er sendt katastrofeberedskab til det sydøstlige USA, og over en million indbyggere bliver evakueret som forberedelse til orkanen Florence...

Krydstogt

Overvejer du et krydstogt? Her er ekspertens gode råd!

Et krydstogt er den perfekte ferie for dig, der ønsker både afslapning og oplevelser. Vi har samlet en række gode råd om rejsen med krydstogtskib.

jordenrundt

Skal du rejse jorden rundt?

Vi har her samlet en række nyttige tips, der kan være gode at huske på, før du tager på dit livs eventyr og rejser hele verden rundt.

Studere i udlandet

Tips og råd til dig, der skal studere i udlandet

At studere i udlandet er en fantastisk mulighed, men det kræver forberedelse. Vi guider dig gennem junglen af spørgsmål, inden dit studieophold.

Lej en bil i udlandet

Når du vil leje en bil i udlandet - Sådan undgår du at blive snydt

Vi sammensat en guide, der beskriver, hvad du bør gøre og tænker over, når du lejer en bil på ferien.