Blog & rejsetips

Kategorier

Rejse til Grækenland med børn

Grækenland er et sandt paradis at rejse til med børn! Varmt og solrigt klima, strande med lavt vand og, ikke mindst, god mad.

Rejse til Thailand med børn

Thailand er et populært rejsemål for skandinaver og særligt for børnefamilier. Her har vi samlet en række informationer, der er gode at kende til, når...

Vinterspecial: Vestindien & Caribien

Foran os venter et par kolde måneder med sne og slud. Drømmer du også om at rejse væk fra det hele? Her kan du finde information om Vestindien og Cari...

Checkliste til dig som skal rejse med børn

Læs med her, hvis du skal rejse med børn eller baby og vil være sikker på at have styr på de vigtigste ting i forhold til f.eks. pas, forældresamtykke...

6 uventede regler du bør kende til inden din vinterferie i Thailand

Her har vi samlet seks udsædvanlige love, som kan resultere i bøder og, i værste fald, fængselsstraf i Thailand.

Tips til de bedste julerejser

Mangler du inspiration til nye oplevelser i julen? Vi har spurgt vores følgere på Facebook, hvad deres bedste julerejser har været.

Tips til en sikker weekendrejse i Europa

Indenfor Europa er det både nemt og billigt at rejse over landegrænserne. Læs her hvilke sikkerhedsaspekter, du bør være opmærksom på.

De mest anvendte tyvekneb og hvordan du beskytter dig imod dem

Hvert år udsættes et stort antal danske turister for tyveri på rejsen. Her giver vi dig en oversigt over nogle af de mest almindelige bedragerier.

Rejs til tiden - hvornår skal vi stille på urene?

Undgå at misse flyet, fordi du har glemt at stille uret. Her får du en liste over sommer- og vintertid helt frem til 2030.

Halloween

Her skal du tage hen til Halloween

Her kan du få et overblik over efterårets mest (u)hyggelige oplevelser for store og små - både på ferien derhjemme og ude i verden.

Ferie med børn teaser

Tips til ferie med børn

Selvom du har små børn, behøver du ikke blive hjemme i ferien. Få de bedste tips til hvordan rejsen med både baby og småbørn bliver så nem som muligt.

Oktoberfest teaser

Oktoberfest i Tyskland

Vil du også gerne opleve ægte Oktoberfest stemning? Her kan du tage del i festlighederne på efterårsferien i fire forskellige tyske storbyer.