Feriebolig afbestilling

Din sikkerhed ved leje af enhver type feriebolig

Forsikringen dækker afbestilling, ødelagt ferie og indbo - hvad end du lejer en feriebolig i Spanien, en ødegård i Sverige eller en Airbnb lejlighed i Paris.

Om Feriebolig afbestilling

Med en Feriebolig afbestillingsforsikring behøver du ikke bekymre dig om at tabe penge på din lejede feriebolig. 
Forsikringen dækker både, hvis du eller en af dine medforsikrede bliver forhindret i at tage af sted og må afbestille ferieboligen, hvis du bliver syg eller kommer til skade under indlogeringen, eller hvis der sker en skade på indboet i din feriebolig.
Derudover dækker forsikringen både dig selv og dem, du rejser sammen med - helt op til 20 personer. 

Dækker alle typer feriebolig som f.eks:

 • Sommerhus
 • Lejlighed
 • Hytte eller ødegård
 • Airbnb 
 • Stationær mobilehome/campingplads

Gælder både i Danmark og udlandet og kan udvides, som du ønsker

Forsikringen dækker både ved leje af feriebolig i Danmark og i udlandet (indenfor EU/EØS).

Rejser du med kæledyr, værdifuldt udstyr eller måske billetter til et særligt arrangement, kan du også sikre disse. Tilpas forsikringen til lige netop dine behov med et eller flere af de mulige tilvalg

GrunddækningFeriebolig afbestilling
Afbestilling

Vi dækker, hvis du må afbestille på grund af akut opstået sygdom, tilskadekomst eller dødsfald hos dig selv, et nært familiemedlem, en medforsikret eller en, du skulle besøge. Vi dækker også, hvis du bliver forhindret på grund af brand, oversvømmelse eller indbrud i dit hjem, eller hvis dit kæledyr bliver alvorligt syg. 

 
Ødelagt ferie

Vi dækker ødelagte feriedage, hvis du må afbryde dit ophold på grund af akut opstået sygdom, tilskadekomst eller dødsfald hos dig selv, et nært familiemedlem eller en medforsikret.

 
Indbo

Vi dækker op til DKK 75.000, hvis der sker skade på indboet i din lejede feriebolig. Glas, sanitet og køkkenbordplader er dækket op til DKK 8.000.

 

   

  Se forsikringsbetingelserne for en fuldstændig oversigt over dækninger og summer. 

   

  Her kan du læse om de mulige tilvalg, som du kan tegne sammen med din Feriebolig afbestillingsforsikring.

  Event- og billetafbestilling

  Hvis du samtidig med leje af en feriebolig har købt billetter til et event eller oplevelse, som finder sted på ferien, er dette tilvalg en god sikkerhed for at undgå at miste penge, hvis du alligevel ikke kan deltage. Dette kan f.eks. være relevant, hvis du har købt billetter til en fodboldkamp, forlystelsespark eller koncert.  Læs mere her.

  Vejhjælp

  Det er altid ærgerligt at komme ud for et uheld med bilen på ferien, og næsten ligeså ærgerligt er det at skulle bruge en del af feriebudgettet på de efterfølgende regninger til vejhjælp. Med dette tilvalg er du dækket ind ved eventuelle regninger for et uheld med dit køretøj i løbet af lejeperioden for din feriebolig. Læs mere her.

  Katte- og hundeforsikring

  Som kæledyrsejer er det aldrig sjovt at måtte efterlade sin kat eller hund derhjemme, når man skal afsted på ferie. Når du lejer din egen feriebolig, er det heldigvis oftest muligt at tage sit kæledyr med - det er bare vigtigt, at du overvejer, hvordan din kat eller hund er sikret, hvis den bliver syg eller kommer til skade, mens I er afsted.

  Tilvalget Katte- og hundeforsikring er til dig, der gerne vil have dit kæledyr dækket på ferien. Læs mere her.

  Sport- og fritidsudstyr

  Kan du lide at være aktiv på ferien? Og medbringer du f.eks. udstyr som cykler, golfsæt, surfbræt eller andet? Så er det en god idé at sørge for, at dit medbragte eller lejede udstyr er ordentligt sikret, så du undgår ærgrelser, fordi du ikke kan gennemføre planlagte aktiviteter pga. stjålet eller beskadiget udstyr. Sport- og fritidsudstyr tilvalget tager højde for, at vi ofte rejser med udstyr, der har særlig værdi eller betydning for en vellykket ferie. Læs mere her.

  Produktinformation og forsikringsbetingelser

  Pris:

  Afhænger af lejeprisen for ferieboligen

  Find pris og book

  Tilvalg

  Language