Bliv samarbejdspartner

For rejsearrangører og rejseudbydere

For Europæiske ERV har det altid været vigtigt at sikre vores samarbejdspartnere de bedste produkter på markedet, og i fællesskab skabe effektive og brugervenlige salgskanaler.

Mange danske turister og rejsende tegner deres rejseforsikringer hos Europæiske ERV. Som agent for os kan dit rejsebureau sælge et stort udvalg af vores rejseforsikringer.

Salg direkte fra jeres website

Efter opsætning af en smidig og brugervenlig web-løsning vil dit rejsebureau uden løbende indsats kunne opnå et stort salg af rejseforsikringer - og dermed betydelig provisionsindtægt direkte til jeres virksomhed. 

Salg via Bookingsystem

Europæiske ERV tilbyder sine samarbejdspartnere adgang til en række forskellige bookingsystemer tilpasset dit rejsebureaus forretningsmodel. I tegner forsikringspolicen direkte i systemet hvorefter I enten selv udleverer policen og afregner med kunden - eller lader os udsende policen inklusiv girokort.

Salg via henvisningslink fra website

Det er også muligt for jer, at linke direkte til Europæiske ERV's website, hvor kunden så kan tegne sin forsikring online. Er I således oprettet som internetagent via link fra jeres website, taster jeres kunder selv data ind, hvorefter vi sender police og afregner med kunden.

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt os på tlf. 3327 8328 eller e-mail agent@erv.dk.

 

Salg af forsikringslignende produkter

Vidste du, at hvis I tilbyder en form for tryghed, som reelt set er en forsikring, så kræver det tilladelse fra Finanstilsynet?

Læs mere her >