Virksomheden

Først og størst i Danmark

Europæiske ERV er Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab. Derudover er vi en del af den tyske forsikringskoncern ERGO.

Det betyder, at du har et af verdens største netværk med i bagagen, når du vælger Europæiske ERV. Samtidig håndteres din forsikring af vores dygtige medarbejdere her i Danmark, så vi sikrer fokus på den enkelte kunde og altid kan garantere dig den høje grad af service, som Europæiske ERV er kendt for. 

Tryghed på rejsen

Vi har næsten 100 års erfaring med at skabe tryghed og sikkerhed på rejsen. En stor del af alle danske turister og erhvervsrejsende tegner deres rejseforsikringer hos os. Denne tillid har vi opnået ved at garantere hurtig hjælp fra medarbejdere, der er eksperter i at yde personlig assistance og rådgivning, hvis uheldet skulle være ude - uanset hvor i verden du befinder dig.

Europæiske ERV er medlem af International Travel Insurance Alliance (ITIA)

ITIA består af en sammenslutning af internationale virksomheder, der tilbyder rejseforsikringsprodukter og andre rejserelaterede tjenester. ITIA har hovedkontor i München og gik indtil oktober 2018 under navnet ETIG.

Europæiske ERV er tilsluttet Garantifonden for skadesforsikringselskaber.

 

Redegørelse fra Finanstilsynet

Finanstilsynet var i september 2013 på inspektion i Europæiske Rejseforsikring A/S.


På inspektionen blev selskabets efterlevelse af væsentlige områder gennemgået ud fra en risikobaseret vurdering, og Finanstilsynet havde især fokus på selskabets forretningsmodel, bestyrelsens og direktionens arbejde, forsikringsområdet, investeringsområdet, outsourcing, koncernrisici, IT, revision og kapitalforhold.

 

Language