Virksomheden

Først og størst i Danmark

Europæiske ERV er Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab. Derudover er vi en del af den tyske forsikringskoncern ERGO.

Det betyder, at du har et af verdens største netværk med i bagagen, når du vælger Europæiske ERV. Samtidig håndteres din forsikring af vores dygtige medarbejdere her i Danmark, så vi sikrer fokus på den enkelte kunde og altid kan garantere dig den høje grad af service, som Europæiske ERV er kendt for. 

Tryghed på rejsen

Vi har over 95 års erfaring med at skabe tryghed og sikkerhed på rejsen. En stor del af alle danske turister og erhvervsrejsende tegner deres rejseforsikringer hos os. Denne tillid har vi opnået ved at garantere hurtig hjælp fra medarbejdere, der er eksperter i at yde personlig assistance og rådgivning, hvis uheldet skulle være ude - uanset hvor i verden du befinder dig.

Europæiske ERV er tilsluttet Garantifonden for skadesforsikringselskaber.

 

Solvency and Financial Condition Report 2019

Solvency and Financial Condition Report 2018

 

Solvency and Financial Condition Report 2017

 

Rapport om solvens og finansiel situation 2016

Redegørelse fra Finanstilsynet

Finanstilsynet var i september 2013 på inspektion i Europæiske Rejseforsikring A/S.


På inspektionen blev selskabets efterlevelse af væsentlige områder gennemgået ud fra en risikobaseret vurdering, og Finanstilsynet havde især fokus på selskabets forretningsmodel, bestyrelsens og direktionens arbejde, forsikringsområdet, investeringsområdet, outsourcing, koncernrisici, IT, revision og kapitalforhold.

 

Language