Karriere

Bliv en del af Danmarks mest erfarne rejseforsikringsselskab

Som medarbejder hos Europæiske ERV bliver du en del af Danmarks største og mest erfarne rejseforsikringsselskab.

Som markedsleder er det et af Europæiske ERV's mål at være på forkant med produktudvikling og nye serviceydelser til vores kunder. Som medarbejder bliver du derfor en del af et dynamisk arbejdsmiljø i en virksomhed, der er i konstant forandring.

Europæiske ERV ligger i Danmark centralt placeret lige midt imellem Vesterbro og Frederiksberg. Vi er en nordisk virksomhed med et tæt samarbejde med vores svenske kollegaer i Stockholm. 

Europæiske ERV har over 100 års erfaring med rejseforsikringer og er en virksomhed med mange traditioner og en lang historie. Vi er en arbejdsplads med en uformel tone, hvor det interne samarbejde er kendetegnet af engagement og hjælpsomhed. Dette gør sig både gældende i vores daglige arbejde og under de mange sociale arrangementer, som vi bl.a. afholder på vores fantastiske tagterrasse med udsigt over København.

Ledige stillinger

Vi slår løbende ledige stillinger op på LinkedIn hos Europæiske ERV.

Ser du ikke en ledig stilling, der passer dig, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Vi er altid glade for at høre fra mulige nye og dygtige medarbejdere.

Alle ansøgninger bliver behandlet fortroligt og vil blive besvaret skriftligt.

Uopfordrede ansøgninger sendes til: 

Europæiske ERV
Frederiksberg Allé 3
1790 København V

Telefon: +45 70 10 60 30
E-mail: hr@erv.dk

Besøg os på