Medicinsk forhåndstilsagn

Kronisk sygdom er ingen hindring for en rejseforsikring hos Europæiske ERV!

– Hvad er det, og hvordan skal du forholde dig?

Vores rejseforsikringer dækker som udgangspunkt kun skader i forbindelse med akut opstået sygdom og tilskadekomst. Er du syg, eller er du kommet til skade før en rejse – eller har du anden grund til at tro, at du får brug for læge eller anden behandler i udlandet - bør du søge om det, der hedder et medicinsk forhåndstilsagn.

Et medicinsk forhåndstilsagn fortæller dig, hvordan du er dækket af din rejseforsikring hos Europæiske ERV i forhold til for eksempel en kronisk eller eksisterende sygdom.

Et medicinsk forhåndstilsagn kan være relevant at søge om:

Hvis du har en kronisk eller eksisterende lidelse (herunder komplicerede graviditeter). Læs mere om reglerne ang. medicinsk forhåndstilsagn ved kroniske eller eksisterende lidelser her >

Europæiske ERV
Frederiksberg Allé 3
1790 København V
Att: Medicinsk enhed

 

Har du en kronisk eller eksisterende lidelse?

Hvis du har en kronisk eller eksisterende lidelse, der ikke har været stabil i 2 mdr. op til afrejse, er det nødvendigt at søge om et medicinsk forhåndstilsagn.

 

Læs mere her


Medicinsk forhåndstilsagn

Søg medicinsk forhåndstilsagn online med NemID, det er gratis og nemt. Hvis du har NemID, kan du udfylde og få vurderet en helbredserklæring online – det er gratis og tager blot få minutter!

 

Søg med NemID