Europæiske ERV indgår nyt partnerskab med KILROY International

05 april

Europæiske ERV og KILROY har med virkning fra 1. april indgået en aftale om salg af Europæiske ERV’s rejseforsikringer til kunder i KILROY-koncernen.
Europæiske ERV og KILROY har med virkning fra 1. april indgået en aftale om salg af Europæiske ERV’s rejseforsikringer til kunder i KILROY-koncernen. Aftalen dækker alle de lande, hvor KILROY har salgsaktiviteter nemlig: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Holland, Belgien og Polen.
 
- KILROY er en fantastisk innovativ forretning, og vi er meget stolte over, at KILROY har valgt os som virksomhedens nye forsikringsleverandør, siger Bjørn Cronquist, nordisk salgsdirektør i Europæiske ERV. For os er det en stor anerkendelse af, at vi sætter vores kunders, og deres kunders, behov i centrum for alt, hvad vi foretager os, siger Bjørn Cronquist.
 
- Europæiske ERV har vist os, at de forstår vores særlige forretningsbehov. Samtidig har de en dyb kompetence inden for rejseforsikring. Europæiske har været på markedet i mange år, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med en så erfaren partner, der kan hjælpe os med at finde løsninger på de forsikringsbehov, som vores kunder i alle segmenter og markeder har behov for, siger Pernille Vaupel, produkt- salgsoptimeringsdirektør hos KILROY International.
 
I partnerskabet vil de 2 selskaber også samarbejde om at udvikle særlige forsikringsprodukter til grupperejser, hvor KILROY International fortsat forventer stor vækst.
 
For mere information kontakt
 
Bjørn Cronquist, nordisk salgsdirektør hos Europæiske Rejseforsikring A/S
Tlf: +45 30305467 E-mail: bjc@erv.dk
 
Pernille Vaupel, Director, Products and Sales Optimization, KILROY International A/S
Tlf: +45 28350783 E-mail: peva@kilroy.net
 
Om KILROY International
 
KILROY International er moderselskab i KILROY koncernen og har salgsselskaber i Belgien, Danmark, Finland, Holland, Island, Norge, Polen og Sverige. Koncernen omfatter 4 rejsebrands, nemlig BENNS, Jysk Rejsebureau, KILROY og Winberg Travel. Derudover har koncernen også to brands, ISIC og Frank, der er aktive inden for studie-ID og særlige fordele og for studerende.
 
KILROY koncernen omsætter for godt DKK 1.6 milliarder og beskæftiger ca. 400 medarbejdere.