Europæiske ERV indgår nyt partnerskab med KILROY International

Europæiske ERV og KILROY har med virkning fra 1. april indgået en aftale om salg af Europæiske ERV’s rejseforsikringer til kunder i KILROY-koncernen.
Europæiske ERV og KILROY har med virkning fra 1. april indgået en aftale om salg af Europæiske ERV’s rejseforsikringer til kunder i KILROY-koncernen. Aftalen dækker alle de lande, hvor KILROY har salgsaktiviteter nemlig: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Holland, Belgien og Polen.
 
- KILROY er en fantastisk innovativ forretning, og vi er meget stolte over, at KILROY har valgt os som virksomhedens nye forsikringsleverandør, siger Bjørn Cronquist, nordisk salgsdirektør i Europæiske ERV. For os er det en stor anerkendelse af, at vi sætter vores kunders, og deres kunders, behov i centrum for alt, hvad vi foretager os, siger Bjørn Cronquist.
 
- Europæiske ERV har vist os, at de forstår vores særlige forretningsbehov. Samtidig har de en dyb kompetence inden for rejseforsikring. Europæiske har været på markedet i mange år, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med en så erfaren partner, der kan hjælpe os med at finde løsninger på de forsikringsbehov, som vores kunder i alle segmenter og markeder har behov for, siger Pernille Vaupel, produkt- salgsoptimeringsdirektør hos KILROY International.
 
I partnerskabet vil de 2 selskaber også samarbejde om at udvikle særlige forsikringsprodukter til grupperejser, hvor KILROY International fortsat forventer stor vækst.
 
For mere information kontakt
 
Bjørn Cronquist, nordisk salgsdirektør hos Europæiske Rejseforsikring A/S
Tlf: +45 30305467 E-mail: bjc@erv.dk
 
Pernille Vaupel, Director, Products and Sales Optimization, KILROY International A/S
Tlf: +45 28350783 E-mail: peva@kilroy.net
 
Om KILROY International
 
KILROY International er moderselskab i KILROY koncernen og har salgsselskaber i Belgien, Danmark, Finland, Holland, Island, Norge, Polen og Sverige. Koncernen omfatter 4 rejsebrands, nemlig BENNS, Jysk Rejsebureau, KILROY og Winberg Travel. Derudover har koncernen også to brands, ISIC og Frank, der er aktive inden for studie-ID og særlige fordele og for studerende.
 
KILROY koncernen omsætter for godt DKK 1.6 milliarder og beskæftiger ca. 400 medarbejdere.

Du glemmer vel ikke rejseforsikringen?

Søg efter pris og book
Language