COVID-19: Udenrigsministeriet opdaterer løbende rejsevejledningerne baseret på nyeste smittetal, indrejserestriktioner, karantænekrav og sikkehedssituationen i øvrigt.Læs mere om, hvordan forsikringen dækker her>

Holland - Rejseinformation

Rejseforsikring Holland

* Pas: Danske statsborgere skal medbringe et pas på rejser til Holland, der er gyldigt under hele opholdet. Læs mere nedenfor. 

* Visum: Statsborgere fra Schengen-lande (herunder Danmark) har ikke brug for et visum og har ret til at opholde sig i landet i op til 90 dage.  

Køb forsikring her

Oversigt

Holland forbliver et stabilt og udviklet land. Landet har en ideel geografisk beliggenhed i Vesteuropa i forhold til at undgå risici forbundet med væbnet konflikt og borgerkrig. Dets fortsatte rolle i FN og NATO-operationer, såvel som i europæiske udviklende lande, placerer landet i den lavere ende af risikospektret. Derfor er det kun nødvendigt for landet at opfylde de grundlæggende mindstekrav til sikkerhedsstandarder for at afbøde de fleste trusler.

Sundhed, sygdomme og vaccination

Alle rejsende bør besøge en praktiserende læge eller rejseklinik 4-6 uger før afrejse. Man bør sikre sig, at følgende rutinemæssige vacciner er ajour: influenza, skoldkopper, polio, MFR, og stivkrampe-difteri.

Det er sikkert at drikke vand fra hanen i Holland.

Flåtbåren hjernebetændelse (TBE) kan forekomme i Holland.

I marts 2003 blev fugleinfluenza rapporteret i hollandske fjerkræbesætninger. Selvom risikoen er lav, rådes rejsende til at undgå alle områder, der behandler fjerkræ.

Sundhedsfaciliteter i Holland er af høj standard, som forventelig af en vestlig stat. Det blå EU-sygesikringskort giver én ret til den hollandske stats offentlige sundhedsvæsen.

 

Pas

Danske statsborgere skal indrejse på et pas, der er gyldigt under hele opholdet. Pas er også påkrævet for alle ikke-EU-borgere. EU-statsborgere kan også indrejse på et nationalt ID.

Visum

Statsborgere fra Schengen-lande har ikke brug for et visum og er berettigede til at opholde sig i landet i op til 90 dage. Bevis for vidererejse eller returbilletter er påkrævet for de fleste ikke-europæiske rejsende. Dette er ikke påkrævet for borgere fra Australien, Canada, Israel, Japan, USA og New Zealand.

For yderligere information besøg TLCS på http://www.tlcsvisas.com/tlcs/

Rejsende kan finde mere information om hvilke nationaliteter, der kræver et Schengen-visum for indrejse i Holland på European Commission Visa Policy website.

Holland - Rejseinformation
  • Hovedstad: Amsterdam (747.290)
  • Andre større byer: Rotterdam (584.046) (2007 est), Haag (475.904), (2008), og Eindhoven (440.000)
  • Religion: Romersk katolicisme
  • Tidszone: centraleuropæisk tid (GMT +1)

Landets alarmnumre

  • Politi: 112
  • Brandvæsen: 112
  • Ambulance: 112

Generel risikovurdering:

Negligible

Landet er sikkert at rejse til. Der er generelt ingen eller meget lille risiko.

Kan jeg bestille forsikringen til landet?

Vores rejseforsikringer er ikke gyldige ved rejse til områder, som Udenrigsministeriet i sine rejsevejledninger fraråder at besøge eller opholde sig i. Ved rejse til uroplagede områder, bør du kontakte Europæiske ERV og få yderligere information.

Hold dig opdateret om Udenrigsministeriets rejsevejledninger her>

Du glemmer vel ikke rejseforsikringen?

Søg efter pris og book
Language