Enkelt- og Årsrejseforsikring

Bør jeg vælge en Enkeltrejseforsikring eller en Årsrejseforsikring?

Du kan vælge at købe en rejseforsikring, der gælder for en enkelt rejse, eller som dækker alle dine rejser i løbet af et år. Helt grundlæggende er der ikke nogen forskel på grunddækningerne, hvis du beslutter dig for at købe en Årsrejseforsikring eller en Enkeltrejseforsikring

Rejser du ofte? Spar penge og bekymringer med en årsrejseforsikring

Rejser du mere end én gang om året, er en årsrejseforsikring oftest den billigste løsning for dig. Med en årsrejseforsikring kan du rejse lige så mange gange, du vil, fra én dag og op til 30 dage ad gangen, de næste 12 mdr. fra din forsikring træder i kraft.

Du skal vælge mellem, om du vil være dækket i Udvidet Europa eller Verden inkl. USA. Skulle du få brug for at rejse i fx 40 dage ad gangen, så kan du blot ringe til os, og vi udvider din forsikring med ti dage. Klik her for at bestille en Årsrejseforsikring.

Med en Årsrejsforsikring, skal du heller ikke spekulere på, om du mon er dækket på din rejse, da du kan tilmelde forsikringen til Betalingsservice, og så kan du altid tage på ferie med ro i sindet.

En Enkeltrejseforsikring tegner du for én rejse og kan tegnes for mindst én dag og op til 24 måneder. Klik her for at bestille en Enkeltrejseforsikring. 

 

Se alle vores forsikringer


Rejseforsikring og coronavirus?

Find svar på oftest stillede spørgsmål om corona og rejse- og afbestillingsforsikring her.

Læs mere

spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

Står du og mangler svar på nogle af dine spørgsmål?

Læs mere 

Language