Enkelt- og Årsrejseforsikring

Bør jeg vælge en Enkeltrejseforsikring eller en Årsrejseforsikring?


Helt grundlæggende er der ikke nogen forskel på selve produktet, altså dine dækninger omend du beslutter dig for at købe en Årsrejseforsikring eller en Enkeltrejseforsikring

Det man skal gøre op med sig selv er, hvordan ens rejsemønster kommer til at se ud de kommende 12 måneder, og hvad man vil betale for sin forsikring. 

Med en Årsrejseforsikring kan du rejse, hvorhen du vil og lige så mange gange, du har lyst i løbet af de efterfølgende 12 måneder fra din forsikring træder i kraft, blot det er inden for den geografi, du har valgt. Du skal vælge mellem, om du vil være dækket i Udvidet Europa eller Verden inkl. USA. Du kan rejse fra én dag og op til 30 dage, og hvis du skulle have brug for at rejse i for eksempel 40 dage, så kan du blot ringe til os, og vi udvider din forsikring med ti dage. Klik her for at bestille en Årsrejseforsikring.

En Enkeltrejseforsikring tegner du for én rejse og kan tegnes for mindst én dag og op til 24 måneder. Klik her for at bestille en Enkeltrejseforsikring.

Ved du, at du skal rejse 2 eller flere gange i løbet af de næste 12 måneder, så er en Årsrejseforsikring med al sandsynlighed billigere end hvis du ender med at købe to Enkeltrejseforsikringer. 


Med en Årsrejsforsikring, skal du heller ikke spekulere på om du mon er dækket, da du kan tilmelde den Betalingsservice og så kan du altid tage på ferie med ro i sindet.

Se alle vores forsikringer

spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

Står du og mangler svar på nogle af dine spørgsmål?

Læs mere