Enkelt- og Årsrejseforsikring

Bør jeg vælge en Enkeltrejseforsikring eller en Årsrejseforsikring?

Du kan vælge at købe en rejseforsikring, der gælder for en enkelt rejse, eller som dækker alle dine rejser i løbet af et år. Helt grundlæggende er der ikke nogen forskel på grunddækningerne, hvis du beslutter dig for at købe en Årsrejseforsikring eller en Enkeltrejseforsikring

Rejser du ofte? Spar penge og bekymringer med en årsrejseforsikring

Rejser du mere end én gang om året, er en årsrejseforsikring oftest den billigste løsning for dig. Med en årsrejseforsikring kan du rejse lige så mange gange, du vil, fra én dag og op til 30 dage ad gangen, de næste 12 mdr. fra din forsikring træder i kraft.

Du skal vælge mellem, om du vil være dækket i Udvidet Europa eller Verden inkl. USA. Skulle du få brug for at rejse i fx 40 dage ad gangen, så kan du blot ringe til os, og vi udvider din forsikring med ti dage.

Klik her for at bestille en Årsrejseforsikring >

Med en Årsrejsforsikring, skal du heller ikke spekulere på, om du mon er dækket på din rejse, da du kan tilmelde forsikringen til Betalingsservice, og så kan du altid tage på ferie med ro i sindet.

En Enkeltrejseforsikring tegner du for én rejse og kan tegnes for mindst én dag og op til 24 måneder.

Klik her for at bestille en Enkeltrejseforsikring >

Find rejseforsikringen, der passer til dit behov

Tjek sammenligningen af vores forskellige rejseforsikringer og find den løsning, der passer bedst til dig.

Dækker:PlusBasisUng*Backpacker*
Sygdom og tilskadekomst

Vi dækker behandling af akut sygdom og tilskadekomst under rejsen.

    
Videodoktor

Få hurtig adgang til dansktalende lægehjælp via videokonsultation.

    
Bagageforsinkelse

Vi dækker udgifter til erstatningskøb, hvis din indtjekkede bagage bliver forsinket på udrejsen og ikke ankommer sammen med dig til din destination med op til DKK 1.000 for Plus og DKK 600 for Basis, Ung og Backpacker pr. forsikrede, pr. døgn. 

    
Hjemtransport

Vi dækker hjemtransport til din bopæl eller hospital i dit hjemland i Norden, hvis du på grund af akut sygdom eller tilskadekomst ikke selv kan komme hjem.

    
Tandskade

Vi dækker udgifter til akut tandbehandling, hvis du er ude for en ulykke på din rejse og får en tandskade.

    
Forsinket fremmøde

Vi dækker ekstraudgifter, når du på grund af uforudsete hændelser forsinkes på din udrejse og hjemrejse med op til DKK 2.000 pr. forsikrede pr. dag. 

    
Privatansvar

Vi dækker, hvis du som privatperson holdes erstatningsansvarlig for person- eller tingskade under en rejse med op til DKK 10.000.000.

    
Evakuering

Vi dækker ekstraudgifter til transport til Norden, når Udenrigsministeriet eller anden udenlandsk myndighed kræver, at du forlader det område, hvor du befinder dig på grund af terroraktioner, naturkatastrofer, udbrud af krig eller livstruende epidemier.

    
Selvrisiko - Indbo, Kasko og Leje af køretøj

Vi dækker den selvrisiko, du bliver opkrævet, hvis der, under din rejse, sker en skade på din bopæl i dit hjemland, eller hvis der opstår en kaskoskade på din privatejede bil med op til DKK 10.000 pr. skade. Selvrisiko på lejede køretøj dækkes med op til DKK 25.000. 

    
Hjemkald

Vi dækker ekstraudgifter, hvis du må afbryde dit ophold og rejse tilbage til dit hjemland. 

    
Ødelagt ferie

Vi dækker ødelagte feriedage, hvis du ikke kan deltage i den aktivitet, som var rejsens primære formål på grund af fx akut sygdom eller tilskadekomst. Gælder de første 30 dage efter udrejse fra dit hjemland. 

    
**Bagage - Bortkomst, beskadigelse, tyveri

Vi dækker, hvis din bagage (både ejet, lejet og lånt) bliver stjålet, beskadiget eller væk under rejsen med op til DKK 10.000 pr. forsikrede, pr. skade. Desuden dækker vi bortkomst, beskadigelse eller tyveri af kontanter og rejsedokumenter med op til DKK 2.000 pr. forsikrede, pr. skade.

    
***Sportsudstyr

Med dette tilvalg, er du dækket, hvis dit eget medbragte eller lejede sportsudstyr bliver forsinket eller beskadiget under offentlig transport, eller hvis det bliver stjålet på rejsen. Forsikringen dækker leje af tilsvarende udstyr.  

    
***Rejseulykke

Med dette tilvalg, er du dækket ved varigt mén og dødsfald som følge af et ulykkestilfælde opstået på rejsen. Din rejseforsikring dækker for udgifter under rejsen, mens tilvalget "Rejseulykke" dækker for perioden efter rejsen, hvis ulykkestilfældet medfører varigt mén eller dødsfald.  

    
***Vintersport

Med dette tilvalg udvides din forsikring til også at dække skader, der opstår i forbindelse med din udøvelse af vintersport, fx hvis du skal på skiferie.

    

    For at få en fuldstændig oversigt over dækninger og summer, kan du læse mere under vores forsikringsbetingelser. 

    Kontakt os hvis du har spørgsmål 

    Vi står klar til at besvare dine spørgsmål omkring vores rejseforsikringer. Du kan ringe til os på 33 25 25 25 eller sende en mail til info@erv.dk.