Har du brug for en forsikring til arbejde i udlandet? Find en rejseforsikring til dine behov hos Europæiske ERV

Arbejde i udlandet er en spændende mulighed, som mange vælger at gribe. For eksempel i forbindelse med sabbatår, arbejde som au pair eller behovet for at prøve noget nyt og anderledes i sin karriere. Et arbejdsophold i udlandet kan give dig unikke erfaringer i anderledes rammer og ikke mindst mindeværdige oplevelser. Og når du har fri, kan du tage på alverdens spændende eventyr og udforske det pågældende land. Men selv de bedste eventyr kan risikere at blive spoleret. Og det kan også hurtigt blive en dyr omgang, hvis du ikke er forsikret.

Når du arbejder i udlandet, har du som regel ikke samme sikkerhed og adgang til gratis lægehjælp, som du har i Danmark, hvis du for eksempel bliver syg eller kommer til skade. Derfor anbefaler vi, at du har en forsikring til arbejde i udlandet - uanset om du arbejder for en dansk virksomhed i udlandet eller er ansat lokalt i en udenlandsk virksomhed.

Hvilken forsikring til arbejde i udlandet bør du vælge?

Alt efter om du arbejder for en dansk eller udenlandsk arbejdsgiver, anbefaler vi forskellige løsninger for dig. Så er du sikker på at have den rette dækning og tryghed, når du arbejder i andre lande. Nedenfor har vi uddybet vores anbefalinger:

Arbejde for udenlandsk arbejdsgiver

Hvis du skal arbejde i udlandet for en udenlandsk arbejdsgiver, kan du tegne en rejseforsikring hos Europæiske ERV - så du er dækket både på arbejdet og i fritiden. Vi tilbyder både enkeltrejse- og årsrejseforsikringer til alle rejsetyper og aldre. Er du ung rejsende under 36 år og skal arbejde i udlandet, anbefaler vi Rejseforsikring Ung, der giver dig tryghed i udlandet.

Arbejde for dansk arbejdsgiver

Hvis du skal til udlandet og arbejde for en dansk arbejdsgiver, har du brug for en erhvervsrejseforsikring. Her kan du bl.a. vælge Erhvervsrejseforsikring Korttid med en fast, bred dækningspakke til det kortere arbejdsophold i udlandet.

Er du sammenlagt afsted udenlands i mere end 30 dage om året, anbefaler vi vores årsaftale med en grunddækning samt mulighed for 14 tilvalgsdækninger og fleksibel præmieberegning. Den dækker desuden alle medarbejdere.

Det er din arbejdsgiver, der står for at tegne denne forsikring, så alle rejsende ansatte er dækket. På baggrund af din arbejdsgivers "Duty of care".

Skal du udstationeres vil udstationeringsforsikringen være oplagt for dig

Skal du, på vegne af en dansk arbejdsgiver, udstationeres i udlandet, anbefaler vi en udstationeringsforsikring - også selvom det er i et europæisk land. Her er det en god idé, at du får en aftale med din arbejdsgiver om at tegne forsikringen på dine vegne.

I EØS-lande og Schweiz kan du i nogle tilfælde stadig være dækket af din danske sygesikring via det blå sygesikringskort. Det betyder, at du kan få læge- og sygebehandling på samme vilkår, som borgerne i det pågældende land, du befinder dig i. Det blå sygesikringskort dækker dog hverken eventuel egenbetaling eller hjemtransport.

Skal du udstationeres i andre lande end EØS-lande og Schweiz, er en udstationeringsforsikring i endnu højere grad nødvendig. Bliver du akut syg eller komme til skade, kan behandling eller eventuel hospitalsindlæggelse hurtigt risikere at blive dyrt. Blot 24 timer på hospitalet kan nemt komme til at koste DKK 5.000 pr. døgn. 

Udstationeringsforsikring fra Europæiske ERV

Udstationeringsforsikringen fra Europæiske ERV giver udstationeret personale fuld fleksibilitet og tryghed i hele verden. Forsikringen består af en solid grunddækning - hvad end du vælger Basis eller Udvidet - med mulighed for en lang række tilvalgsdækninger. Så du har en udstationeringsforsikring, der er skræddersyet til netop dine behov som udstationeret. Forsikringen kan desuden dække evt. medrejsende ægtefælle og børn.

Har du spørgsmål til vores rejseforsikringer til arbejde i udlandet? Kontakt os    

Hav trygheden med i bagagen, når du vil forfølge dine arbejdsdrømme i udlandet. Hos Europæiske ERV står vi til rådighed for dig med professionel rådgivning og service. Ring til vores erfarne kundeservice på 33 25 25 25, eller kontakt os via nedenstående kontaktformular.

Så sørger vi for, at du får den rejseforsikring til arbejde i udlandet, der matcher dine behov.

Tak for din henvendelse, som nu er sendt til os.

Du har på den mailadresse, som du angav i kontaktformularen - modtaget en bekræftelse på din henvendelse.

Hvis du ikke kan finde mailen i din indbakke, tjek da din spamfolder.

Hav en god dag.

Venlig hilsen

Europæiske ERV

Er der flere af jer, der har brug for en rejseforsikring?

Kontaktoplysninger