Mød medarbejderne

Vores medarbejdere fortæller her om deres erfaringer med Europæiske ERV som arbejdsplads

Pia Kirstine Knudsen

Pia er specialist i Skade og Kundeservice i Europæiske ERV.

Pia Kirstine Knudsen, Skadekonsulent

Højt serviceniveau
"Jeg er skade og Kundeservice-specialist i vores Skade og Kundeservice afdeling, og jeg har bl.a. ansvaret for vores regresfunktion. I min dagligdag sætter jeg mest pris på, at jeg ikke har to arbejdsdage, der er ens, og at jeg har en bred kontaktflade. Der er stor forskel på de opgaver, jeg har og på de kunder, der ringer ind. Nogle har brug for at snakke og fortælle om deres oplevelser på godt og ondt, og andre har brug for et hurtigt og præcist svar. Og det er aldrig til at vide, hvornår der kommer en stor sag fra vores alarmcentral, der kan tage en hel arbejdsdag at løse.

Det er super vigtigt for mig at yde en god service over for kunden – dels fordi kunderne bliver gladere og det gør min arbejdsdag bedre, og dels fordi det er en rar følelse at vide, at jeg har hjulpet nogen. Det er dejligt at arbejde et sted, hvor der er fokus på, at vores serviceniveau skal være højt, og hvor alle er med på, at vi har et ansvar for at levere en god og effektiv sagsbehandling. 

Jeg er en del af et godt team
Jeg er rigtig glad for mit arbejde, fordi der er frihed under ansvar – der bliver stolet på, at jeg løser mine opgaver bedst muligt, og der bliver ikke sat spørgsmålstegn ved måden, jeg gør det på. Jeg får lov til at være selvkørende, og det er meget tilfredsstillende for mig. Jeg er en del af et rigtig godt team, hvor arbejdsmoralen er høj, og hvor vi er gode til at hjælpe hinanden. Det er vigtigt for mig, at vi har det sjovt i afdelingen. Ud over at vi har det fedt arbejdsmæssigt, så kan vi også ses privat, og vi har mange arrangementer i afdelingen.

Jeg synes, at vi i hele Europæiske ERV er gode og søde til at hjælpe hinanden på tværs af afdelinger. Jeg tror også, at det er med til at gøre, at nye medarbejdere føler sig meget velkomne, fordi alle er villige til at hjælpe. 

Uformel ledelsesstil og international atmosfære
Jeg er glad for ledelsesstilen i Europæiske ERV. Her er en meget uformel ledelsesstil, og det kan jeg godt lide. Det er fuldstændig klargjort, hvem der er din nærmeste leder, og det fungerer rigtig godt – det er mit indtryk, at lederne er tilgængelige og lydhøre. Hvis man har forslag til ændringer, så bliver det hørt og taget op til overvejelse. Så jeg føler, at jeg har indflydelse på hverdagen, og det er vigtigt for mig.

Det er spændende at være på en arbejdsplads, hvor der er en international atmosfære. Til dagligt har jeg en del kontakt med vores forskellige Euro-Centre, som ligger rundt i verden, og jeg har også en del kontakt med udenlandske hospitaler og læger, og det er med til at gøre arbejdsdagen afvekslende."

Til top >