Mød medarbejderne

Vores medarbejdere fortæller her om deres erfaringer med Europæiske ERV som arbejdsplads

 

 

 

Susan Sagnsby

Susan er Contract Manager

i Salg i Europæiske ERV.

Læs mere >

Pia Kirstine Knudsen

Pia er Skade og Kundeservice-specialist i Skade og Kundeservice i Europæiske ERV.

Læs mere >

 

 

 

 

 

Pia Kirstine Knudsen, Skadekonsulent

Højt serviceniveau
"Jeg er skade og Kundeservice-specialist i vores Skade og Kundeservice afdeling, og jeg har bl.a. ansvaret for vores regresfunktion. I min dagligdag sætter jeg mest pris på, at jeg ikke har to arbejdsdage, der er ens, og at jeg har en bred kontaktflade. Der er stor forskel på de opgaver, jeg har og på de kunder, der ringer ind. Nogle har brug for at snakke og fortælle om deres oplevelser på godt og ondt, og andre har brug for et hurtigt og præcist svar. Og det er aldrig til at vide, hvornår der kommer en stor sag fra vores alarmcentral, der kan tage en hel arbejdsdag at løse.

Det er super vigtigt for mig at yde en god service over for kunden – dels fordi kunderne bliver gladere og det gør min arbejdsdag bedre, og dels fordi det er en rar følelse at vide, at jeg har hjulpet nogen. Det er dejligt at arbejde et sted, hvor der er fokus på, at vores serviceniveau skal være højt, og hvor alle er med på, at vi har et ansvar for at levere en god og effektiv sagsbehandling. 

Jeg er en del af et godt team
Jeg er rigtig glad for mit arbejde, fordi der er frihed under ansvar – der bliver stolet på, at jeg løser mine opgaver bedst muligt, og der bliver ikke sat spørgsmålstegn ved måden, jeg gør det på. Jeg får lov til at være selvkørende, og det er meget tilfredsstillende for mig. Jeg er en del af et rigtig godt team, hvor arbejdsmoralen er høj, og hvor vi er gode til at hjælpe hinanden. Det er vigtigt for mig, at vi har det sjovt i afdelingen. Ud over at vi har det fedt arbejdsmæssigt, så kan vi også ses privat, og vi har mange arrangementer i afdelingen.

Jeg synes, at vi i hele Europæiske ERV er gode og søde til at hjælpe hinanden på tværs af afdelinger. Jeg tror også, at det er med til at gøre, at nye medarbejdere føler sig meget velkomne, fordi alle er villige til at hjælpe. 

Uformel ledelsesstil og international atmosfære
Jeg er glad for ledelsesstilen i Europæiske ERV. Her er en meget uformel ledelsesstil, og det kan jeg godt lide. Det er fuldstændig klargjort, hvem der er din nærmeste leder, og det fungerer rigtig godt – det er mit indtryk, at lederne er tilgængelige og lydhøre. Hvis man har forslag til ændringer, så bliver det hørt og taget op til overvejelse. Så jeg føler, at jeg har indflydelse på hverdagen, og det er vigtigt for mig.

Det er spændende at være på en arbejdsplads, hvor der er en international atmosfære. Til dagligt har jeg en del kontakt med vores forskellige Euro-Centre, som ligger rundt i verden, og jeg har også en del kontakt med udenlandske hospitaler og læger, og det er med til at gøre arbejdsdagen afvekslende."

Til top >


Kimm Sander Nielsen, Controller


Min afdeling er meget tværfaglig
"I store træk så er én af mine opgaver at sikre, at de tal der kommer ud af vores regnskabsafdeling kommer videre i systemet, samt at analysere på tallene og for eksempel beregne de økonomiske konsekvenser af de tilbud, vi giver. Den afdeling jeg sidder i er meget tværfaglig, og vi yder talmæssig støtte til mange forskellige afdelinger rundt i huset. Så på den måde er det en meget fleksibel afdeling med en bred kontaktflade.

Frihed under ansvar
En af de ting jeg sætter mest pris på ved at arbejde i Europæiske ERV er, at her er et meget fleksibelt arbejdsmiljø. Jeg kan selv være med til at styre indholdet af nogle af mine arbejdsopgaver, og jeg kan selv styre min arbejdstid, forstået på den måde at det er mit eget ansvar, at jeg når de frister og deadlines, der er. Jeg synes, det er rart at arbejde i en virksomhed, hvor der er meget frihed under ansvar, og hvor der ikke er nogen, der står og svinger pisken over mig.

God atmosfære
Jeg er glad, når jeg går på arbejde, og det betyder meget for mig. Her er en god atmosfære i Europæiske ERV, og virksomheden har en størrelse, der gør, at der er en alle-kender-alle-stemning, og det synes jeg er rart.

Der er en positiv stemning i Europæiske ERV. Jeg sidder i en lille afdeling, så det er vigtigt, at vi ud over det faglige sammenhold har et godt samarbejde, og at her er en god tone, og det synes jeg, at her er."

Til top > 


Susan Sagnsby, Key Account Manager


Varierende hverdag
"Som Contract Manager i vores Erhvervsafdeling har jeg til daglig en bred kontakt til forskellige samarbejdspartnere, såsom mæglere og rejsebureauer. Mit arbejde består bl.a. i at give forsikringstilbud og lave fornyelser af eksisterende forsikringsaftaler til kunder, og jeg har mange salgsmøder og servicebesøg, som foregår ude af huset. Jeg er glad for mit arbejde, fordi jeg har et meget afvekslende job. Kombinationen af at jeg har dage på kontoret og dage ude af huset hos kunder gør, at der er meget alsidighed og variation i min hverdag.

God arbejdsplads
Europæiske ERV er en god arbejdsplads, fordi alle er venlige og imødekommende og altid klar til at hjælpe – vi har det sjovt, selvom vi har travlt. Det betyder meget for mig, at jeg er glad, når jeg skal på arbejde, og det er jeg, fordi jeg ved, at jeg skal ind til nogle søde kollegaer og spændende udfordringer. Da jeg som ny startede herinde, var mit første indtryk, at det var et sted, hvor jeg hurtigt ville kunne finde mig tilrette, og det var nærmest overvældende, hvor godt jeg blev modtaget. Jeg følte mig hurtigt som en del af fællesskabet. 

Vi har en god og sund virksomhedskultur, hvor folk er åbne og imødekommende, og hvor alle siger godmorgen til hinanden.

Ikke langt fra idé til handling
Man er tæt på sin leder, og der bliver lyttet og taget stilling, hvis man har ideer eller forslag til nye tiltag. Medarbejderne bliver inddraget i beslutninger både på det sociale og på det faglige plan, når der skal ske ændringer – her er ikke langt fra idé til handling.

Ønsker man flere udfordringer i sit arbejde, så er der gode muligheder for at få dem. Udvikling er i fokus, og det er super at være en del af - det giver en god energi. Vi har en høj arbejdsmoral, og folk knokler, når der er brug for det, samtidig med at alle er søde til at hjælpe hinanden."

Til top >

 

Language