Europæiske ERV indgår samarbejde med 3 om salg af rejseforsikringer

I samarbejde med Europæiske ERV tilbyder Teleselskabet 3 fra i dag kunderne en rejseforsikring, der kombinerer stærke dækninger med brugervenlighed og fleksibilitet. 3Rejseforsikring kan bl.a. købes via mobilen og dækker med det samme over hele verden.

”3 er kendt som de rejselystne danskeres foretrukne teleselskab, så samarbejdet mellem Europæiske ERV og 3 ligger lige til højrebenet. Vi er meget glade for at være med til at give 3’s kunder tryghed på rejsen,” siger Bjørn Cronquist, Head of Nordic Sales hos Europæiske ERV.

Den nye forsikring til teleselskabets privatkunder har fået navnet 3Rejseforsikring. Den inkluderer de samme klassiske dækninger som de fleste andre rejseforsikringer, men den dækker desuden misbrug af stjålet mobiltelefon, samt bl.a. adgang til privathospitaler, forsinket bagage, forsinket fremmøde, selvrisiko på lejet bil, vintersport, ekstremsport og afbestilling, som kan være ekstra tillæg til nogle rejseforsikringer.

”Vi har et ønske om, at vores kunder skal opleve ultimativ frihed, når de rejser. Det er et spændende nyt marked for os, og derfor er vi også enormt stolte over at kunne introducere produktet i samarbejde med en så rutineret partner som Europæiske ERV. Vi synes selv, at vi har taget det bedste fra flere verdener og skabt et unikt produkt,” siger David Elsass, der er direktør for privatmarkedet hos 3. 

Øget fokus på rejsesikkerhed inden for alle brancher

Europæiske ERV har altid haft et stort fokus på samarbejdet med relevante partnere i forbindelse med udbud af rejseforsikringer - især i forhold til at kunne levere skræddersyede løsninger til samarbejdspartnere inden for rejsebranchen – men det er første gang, de bevæger sig ind på teleselskabs markedet.

”Vi er altid åbne overfor nye og innovative måder at anskue rejseforsikringsmarkedet på,” siger Bjørn Cronquist. ”Vores rejsevaner har ændret sig meget de sidste år, og det kræver, at rejseforsikringsselskaberne er i stand til at følge med og levere løsninger, der passer til kundernes specifikke behov. Samtidig oplever vi en stigende bevidsthed om risici og sikkerhedsløsninger i forbindelse med udlandsrejser inden for alle brancher, og at en rejseforsikring er en del af service udbuddet, også uden for rejsebranchen, er bestemt en tendens, vi forventer at se mere til i fremtiden.”

Du glemmer vel ikke rejseforsikringen?

Søg efter pris og book
Language