Brandenburg-Tor-Tyskland

Værd at vide om din rejse og rejseforsikring til Tyskland

 • Med en rejseforsikring til Tyskland fra Europæiske ERV kan du få økonomisk beskyttelse mod uforudsete hændelser såsom akut sygdom, ulykker eller forsinkelser. Det giver dig tryghed og ro i sindet, så du kan fokusere på at nyde din ferie i Tyskland fuldt ud.
 • Du kan gøre brug af det blå EU-sygesikringskort i Tyskland, hvilket giver dig adgang til behandlinger, der hører under den offentlige sygesikring i landet, på lige vilkår med de tyske borgere. Det blå kort er dog ikke en direkte erstatning for en privat rejseforsikring.
 • Din rejseforsikring til Tyskland fra Europæiske ERV dækker alle rimelige og nødvendige udgifter til behandling og lægehjælp samt receptpligtig medicin, hvis behovet opstår. Det gælder for både offentlige og private hospitaler samt klinikker.
 • Med en rejseforsikring, der omfatter Europa som det geografiske dækningsområde, er du også dækket ind på din ferie i Tyskland.
 • Du har mulighed for at komme i kontakt med vores dansktalende alarmcentral på alle tidspunkter af døgnet, hele året rundt, hvis du har akut behov for hjælp.

Find din rejseforsikring til Tyskland >

Hvilken rejseforsikring til Tyskland passer til dine behov?

Hos Europæiske ERV har du gode muligheder for at finde en passende rejseforsikring til Tyskland for netop dig. Vi tilbyder nemlig en række forskellige rejseforsikringer, der passer til forskellige typer rejser og rejsende. 

Vælg mellem Basis og Plus dækning i din rejseforsikring til Tyskland

Vores Rejseforsikring Basis er for dig, der ønsker en rejseforsikring til Tyskland med en god dækning, der sikrer dig i tilfælde af alt fra akut sygdom og bagageforsinkelse til dækning af privatansvar og hjemtransport som følge af et ulykkestilfælde. Ønsker du at sikre dig yderligere, anbefaler vi Rejseforsikring Plus. Her er også hjemkald og ødelagt ferie omfattet af din rejseforsikring. 

Ungdomsrejseforsikringer til Tyskland

Er du ung rejsende under 36 år, kan du vælge Rejseforsikring Ung, der giver dig den samme gode grunddækning til en ekstra god pris. Skal du afsted i mindst 14 dage, og rejser du rundt i ægte backpacker-stil, kan Rejseforsikring Backpacker, som også er en af vores ungdomsrejseforsikringer, være oplagt. Her er udvidet bagagedækning også inkluderet, hvilket normalt er en tilvalgsdækning hos os. På den måde kan du sikre din bagage mod bortkomst, tyveri eller beskadigelse under hele ferien. 

Udvid din rejseforsikring til Tyskland med ekstra tilvalg

Hos Europæiske ERV har vi også en række valgfrie tilvalgsdækninger, som du kan vælge til efter behov, uanset hvilken rejseforsikring til Tyskland du vælger. Det giver dig en god fleksibilitet og mulighed for at skræddersy din rejseforsikring, så du kan føle dig godt dækket ind på din rejse til Tyskland.

Rejseforsikringer til Tyskland til forskellige rejselængder

Står den på et kort visit i det tyske? Eller skal du på en længere ferie i Tyskland? Hos os kan du nemt vælge en rejseforsikring, der passer til rejsens længde. Vi anbefaler vores Enkeltrejseforsikring som den billigste af vores rejseforsikringer, hvis du er afsted i højst 7 dage, og Tyskland er det eneste planlagte rejsemål i udlandet i den nærmeste fremtid. Skal du derimod være i Tyskland i lidt længere tid eller også ud at rejse igen inden for de kommende 12 måneder, vil vores Årsrejseforsikring oftest kunne svare sig bedst. 

Tegn også en afbestillingsforsikring i forbindelse med din rejse til Tyskland

I forbindelse med planlægningen af din rejse til Tyskland anbefaler vi også, at du tegner en afbestillingsforsikring. Den sikrer dig nemlig i perioden inden afrejse, og hvis du på grund af akutte forhold alligevel ikke har mulighed for at tage afsted eller gennemføre rejsens egentlige formål, undgår du at miste de beløb, du har betalt forud for ferien. Det gælder for eksempel for forudbetalt overnatning, transport eller arrangementer.  

Teksten nedenfor er maskinoversat*

Oversigt

Hovedstad: Berlin (indst. 3645000)
Andre byer: Hamborg, München og Köln
Indbyggertal: 84270000
Religion: Kristendom
Tidszone: UTC+01:00 (CET) (observerer sommertid fra sidste søndag i marts kl. 01:00 UTC til sidste søndag i oktober kl. 01:00 UTC)
Køreside: højre
Opkaldskode: +49
Elstik: Schuko, Eurostik

Tyskland er fortsat en sikker destination, og flere udenrigsministerier støtter denne vurdering. Udenlandske statsborgere er udsat for mikrosikkerhedsfaktorer, herunder småkriminalitet, især i de større byer. Andre sikkerhedsfaktorer udgør begrænsede trusler på grund af landets stabile og udviklede infrastruktur. Myndighederne er opmærksomme efter adskillige terrorangreb og forpurrede planer i årene efter Islamisk Stats fremkomst. Selvom gruppens rækkevidde har mindsket, er terrorisme stadig en risiko. I perioder med øget årvågenhed kan øget polititilstedeværelse opleves i lufthavne og populære offentlige steder.

Penge

Tyskland er en del af EU og euroområdet som sådan bruger den euroen. Du kan udveksle penge på et valutaudvekslingskontor ved indgangen eller efter det i enhver bank, du vil ikke kunne bruge nogen anden valuta i Tyskland.

Kommunikation

Tyskland har et af de mest avancerede telekommunikationssystemer i verden. Næsten alle krav vil blive opfyldt. Postsystemet er af høj standard og er pålideligt. Post inden for Tyskland skal leveres den næste dag, international post forlader Tyskland i samme tidsperiode. Internetadgang er bredt tilgængelig.

Den internationale landekode til at ringe til Tyskland fra udlandet er 49.

Berlin 30
Hamborg 40
München 89
Frankfurt am Main 69

Elektricitet

Elektriske stikkontakter er en af ​​de to europæiske standardstikkontakter: "Type C" Europlug og "Type E" og "Type F" Schuko.

Fysisk

Tyskland ligger i centrum af Europa. Den naboer Danmark i nord, Polen og Tjekkiet i øst, Østrig og Schweiz i syd, Frankrig i sydvest og Belgien, Luxembourg og Nederlandene i vest. Det er kontinentets næstfødte nation efter Rusland.

Tyskland grænser over Østersøen og Nordsøen i nord, derfra møder den til sidst med Alperne i Syd. Norden er forbundet med havet ved lavlandet sletter, myrer og søer. Det centrale Tyskland er skovklædt og kuperet, den vestlige del har Rhindalen og øst for Ertsbjergene. Syden kendetegnes af højlandet, den berømte Schwarzwald og de bayerske alper. Den største af Tysklands floder er Donau, der strømmer fra Schwarzwald til Sortehavet i Rumænien.  

Pas

Pass er obligatorisk af alle ikke-EU-borgere. Borgerne fra EU vil kun have brug for deres tilhørende nationale id.

Visum

Nationaliteter i det europæiske samfund behøver kun deres nationale identitetskort eller pas. For lande, der er nævnt i Schengen-aftalen, kræves der intet visum, og de er berettiget til at blive i landet i op til 90 dage. For de fleste ikke-europæiske besøgende kræves bevis for videre- eller returbilletter. Dette er ikke påkrævet for folk fra Australien, Canada, Israel, Japan, USA og New Zealand.

Rejsende kan finde oplysninger om, hvilke nationaliteter der kræver et Schengen-visum for indrejse i Tyskland på Europa-Kommissionens visumpolitik-websted .

Medicinsk udstyr

Medicinsk udstyr i Tyskland er af høj standard forventet af en vestlig stat. Nogle læger og hospitaler kan kræve øjeblikkelig betaling kontant for sundhedsydelser til turister. Et europæisk sygesikringskort giver rejsende til Tysklands offentlige sundhedssystem.

Sundhedsmæssige bekymringer

Der kræves ingen særlige vaccinationer/immuniseringer ved rejser til Tyskland. Sørg for at være opdateret på rutinevacciner inden din rejse. Følgende vaccinationer anbefales: mæslinger-fåresyge-røde hunde (MMR), tetanus-difteri-kighoste, polio og influenza.

Risiko for flåtbåren hjernebetændelse er til stede i alle skovområder i landet, især i delstaterne Bayern, Baden-Württemberg, Sachsen-Anhalt, Mecklenburg-Vorpommern og Thüringen.

Postevand er sikkert at drikke i Tyskland.

Spørgsmål og svar - Rejseforsikring og rejseinformation for Tyskland

Skal man have visum og pas med til Tyskland?

Som EU-borger behøver du ikke visum for at rejse ind i Tyskland, og Schengen-aftalen giver folk fra medlemslandene ret til at blive i landet i op til 90 dage. Danske statsborgere skal medbringe et pas, der er gyldigt under hele opholdet. 

Er vandet sikkert at drikke i Tyskland?

Det er generelt sikkert at drikke vandet fra vandhanen i Tyskland. Landet har strenge standarder for drikkevand, og vandforsyningen er af høj kvalitet og godt kontrolleret. Der kan dog være enkelte områder, hvor det vil være anbefalet at holde sig til flaskevand. Dette vil være tydeligt skiltet, hvis det er tilfældet.

*For at gøre det nemmere for dig er landeinformationen på denne side oversat til dansk af vores partner ved hjælp af maskinoversættelse. Selvom der er stræbt efter at levere en korrekt oversættelse, vil maskinoversættelse ikke være perfekt og skal derfor heller ikke læses eller fortolkes som sådan. Hjemmesiden og informationen på denne skal ikke opfattes som en kilde til rådgivning eller handling i forhold til indholdet. Ingen garanti givet eller underforstået, intet krav eller ansvar accepteres.

Tyskland
Landets alarmnumre
Politi:
110
Brandvæsen:
112
Ambulance:
112

Find forsikring

Ændre din søgning Køb her
Rejseperiode

Forsikringens ikrafttrædelsesdato kan ikke være tidligere end dags dato.

1
Alder ved udrejse
Udrejsedato

Forsikringens ikrafttrædelsesdato kan ikke være tidligere end dags dato.

1
Alder ved udrejse
Rejseperiode

Forsikringens ikrafttrædelsesdato kan ikke være tidligere end dags dato.

1
Alder på gæsten ved hjemkomst
Betalingsdatoen
Lejeperiode

Forsikringens ikrafttrædelsesdato kan ikke være tidligere end dags dato.

Ferieboligens pris
1
Alder på gæsten ved hjemkomst
Ikrafttrædelsesdato
1
Betalingsdato for rejsen
Afrejsedato
1
Rejsens pris pr. person
Rejseperiode
1
Forsikringsperiode

Forsikringens ikrafttrædelsesdato kan ikke være tidligere end dags dato.

Samlet værdi af udstyr
 • Afghanistan
 • Albanien
 • Algeriet
 • Amerikansk Samoa
 • Andorra
 • Angola
 • Anquilla
 • Antarktis
 • Antiqua og Barbuda
 • Argentina
 • Armenien
 • Aruba
 • Aserbajdsjan
 • Australien
 • Bahamas
 • Bahrain
 • Bangladesh
 • Barbados
 • Belarus
 • Belgien
 • Belize
 • Benin
 • Bermuda
 • Bhutan
 • Bolivia
 • Bonaire, Sint Eustatius
 • Bosnien-Hercegovina
 • Botswana
 • Bouvetøen
 • Brasilien
 • Britiske Territorium i
 • Brunei
 • Bulgarien
 • Burkina Faso
 • Burundi
 • Cambodia
 • Cameroun
 • Canada
 • Caymanøerne
 • Centralafrikanske Rep.
 • Chile
 • Christmas Island
 • Colombia
 • Comorerne
 • Congo - Brazzaville
 • Congo - Demokratiske Republik
 • Cookøerne
 • Costa Rica
 • Cuba
 • Curacao
 • Cypern
 • Danmark
 • Djibouti
 • Dominica
 • Dominikanske Republik
 • Ecuador
 • Egypten
 • El Salvador
 • Elfenbenskysten
 • Eritrea
 • Estland
 • Ethiopien
 • Falklandsøerne
 • Fiji
 • Filippinerne
 • Finland
 • Foren. Arabiske Emirater
 • Frankrig
 • Fransk Guyana
 • Fransk Polynesien
 • Færøerne
 • Gabon
 • Gambia
 • Georgien
 • Ghana
 • Gibraltar
 • Grenada
 • Grækenland
 • Grønland
 • Guadeloupe
 • Guam
 • Guatemala
 • Guinea
 • Guinea-Bissau
 • Guyana
 • Haiti
 • Heard- og Mcdonaldøerne
 • Holland
 • Hollandske Antiller
 • Honduras
 • Hong Kong
 • Indien
 • Indonesien
 • Irak
 • Iran
 • Irland
 • Island
 • Israel
 • Italien
 • Jamaica
 • Japan
 • Jomfruøerne, Amerikanske
 • Jomfruøerne, Britiske
 • Jordan
 • Kap Verde
 • Kasakhstan
 • Kenya
 • Kina
 • Kirgisistan
 • Kiribati
 • Kokosøerne
 • Kosovo
 • Kroatien
 • Kuwait
 • Laos
 • Lesotho
 • Letland
 • Libanon
 • Liberia
 • Libyen
 • Lichtenstein
 • Litauen
 • Luxembourg
 • Macao
 • Madagaskar
 • Malawi
 • Malaysia
 • Maldiverne
 • Mali
 • Malta
 • Marokko
 • Marshalløerne
 • Martinique
 • Mauritanien
 • Mauritius
 • Mayotte
 • Mexico
 • Mikronesien
 • Mindre Amerik. Oversøisk
 • Moldova
 • Monaco
 • Mongoliet
 • Montenegro
 • Montserrat
 • Mozambique
 • Myanmar (Burma)
 • Namibia
 • Nauru
 • Nepal
 • New Zealand
 • Nicaragua
 • Niger
 • Nigeria
 • Niue
 • Nordkorea
 • Nordmakedonien
 • Nordmarianerne
 • Norfolk Island
 • Norge
 • Ny Caledonien
 • Oman
 • Pakistan
 • Palau
 • Palestina
 • Panama
 • Papua Ny Guinea
 • Paraguay
 • Peru
 • Pitcairn
 • Polen
 • Portugal
 • Puerto Rico
 • Qatar
 • Reunion
 • Rumænien
 • Rusland (vest for Ural)
 • Rusland (øst for Ural)
 • Rwanda
 • SAINT BARTHELEMY
 • Saint Pierre og Miquelon
 • Samoa
 • San Marino
 • Sao Tome og Principe
 • Saudi-Arabien
 • Schweiz
 • Senegal
 • Serbien
 • Seychellerne
 • Sierra Leone
 • Singapore
 • Sint Marteen
 • Slovakiet
 • Slovenien
 • Solomonøerne
 • Somalia
 • Spanien
 • Sri Lanka
 • St. Christopher og Nevis
 • St. Helena
 • St. Lucia
 • St. Vincent og Grenadinerne
 • Storbritannien
 • Sudan
 • Surinam
 • Svalbard og Jan Mayen
 • Sverige
 • Swaziland
 • Sydafrika
 • Sydgeorgien og De Sydl.
 • Sydkorea
 • Sydlige Franske Territo.
 • Sydsudan
 • Syrien
 • Tadjikistan
 • Taiwan
 • Tanzania
 • Tchad
 • Thailand
 • Tjekkiet
 • Togo
 • Tokelau
 • Tonga
 • Trinidad og Tobago
 • Tunesien
 • Turkmenistan
 • Turks and Caicos Islands
 • Tuvalu
 • Tyrkiet
 • Tyskland
 • Uganda
 • Ukraine
 • Ungarn
 • Uruguay
 • USA
 • Usbekistan
 • Vanuatu
 • Vatikanstaten
 • Venezuela
 • Vestsahara
 • Vietnam
 • Wallis- og Futuna Islands
 • Yemen
 • Zambia
 • Zimbabwe
 • Ækvatorialguinea
 • Østrig
 • Østtimor
 • Ålands øerne
 • Asien
 • Afrika
 • Europa
 • Sydamerika
 • Nordamerika inkl. USA
 • Nordamerika ekskl. USA
 • Oceanien
 • England
 • Dubai
 • Abu Dhabi
 • Palæstina
 • Skotland
 • Nordirland
Skjul valg Skjul
 • {{originalfilename}} x

Nærmeste servicekontor:

Euro-Center (Prag)

Kan jeg bestille forsikringen til landet?

Vores rejseforsikringer er ikke gyldige ved rejse til områder, som Udenrigsministeriet i sine rejsevejledninger fraråder at besøge eller opholde sig i.

Hold dig opdateret om Udenrigsministeriets rejsevejledninger her>