COVID-19: Udenrigsministeriet opdaterer løbende rejsevejledningerne baseret på nyeste smittetal, indrejserestriktioner, karantænekrav og sikkehedssituationen i øvrigt.Læs mere om, hvordan forsikringen dækker her>

Singapore

Oversigt

Singapore har ubetydelige trusler vedrørende voldelige eksterne og interne konflikter. Landet er politisk stabilt med lav arbejdsløshed og bliver betragtet som et internationalt økonomisk knudepunkt i Sydøstasien med tætte forbindelser til mange lande over hele verden. Singapore er verdens fjerde rigeste land med hensyn til BNP per indbygger og har ifølge Economist Intelligence Unit den bedste livskvalitet i Asien.

Sundhed, sygdomme og vaccination

Følgende vaccinationer anbefales til alle rejsende: hepatitis A. En vaccination mod japansk hjernebetændelse anbefales kun til rejsende, der opholder sig i Singapores landdistrikter i længere end en måned.


Rejsende, der ankommer fra et gul feber-land i Afrika eller Amerika, har brug for et vaccinationscertifikat mod gul feber.


Det er tilrådeligt at anvende anti-insektmidler for at minimere risikoen for myggestik. Singapore har for nyligt haft udbrud af chikungunyafeber og denguefeber, som begge overføres af myg. Hånd-, mund- og klovsyge er også blevet rapporteret.


Postevand er drikkeligt.

Singapores sundhedsfaciliteter er moderne og veludstyrede, og engelsk tales ofte. Den generelle udgift til lægehjælp er høj.


Byens mange apoteker har en lang række medicin, herunder mange kendte mærker, og har normalt åbent fra 09.30 til 19.00, mandag til lørdag.


Et besøg hos en læge vil koste omkring S$ 25. Mange klinikker er placeret i de store indkøbscentre. Øjeblikkelig betaling forventes.

Pas

De singaporeanske myndigheder kræver, at pas skal være gyldigt i mindst seks måneder efter den forventede afrejsedato fra Singapore. Dette krav gælder også for transitpassagerer. Alle rejsende skal have gyldige videre- eller returbilletter.

Visum

Borgere fra følgende lande skal bruge visum for at komme ind Singapore: Afghanistan, Algeriet, Armenien, Aserbajdsjan, Bangladesh, Hviderusland, Kina, Egypten, Georgien, Indien, Iran, Irak, Jordan, Kasakhstan, Kirgisistan, Libyen, Moldova, Marokko, Myanmar, Pakistan, Den Palæstinensiske Myndighed, Rusland, Saudi-Arabien, Somalia, Sudan, Syrien, Tadsjikistan, Tunesien, Turkmenistan, Ukraine, Usbekistan, Yemen.

For andre lande:

Turistvisum: kræves ikke for danske statsborgere, borgere fra andre EU-lande, USA, Canada og Australien for ophold på op til 90 dage.

Forretningsvisum: kræves ikke for danske statsborgere, borgere fra andre EU-lande, USA, Canada og Australien for ophold på op til 90 dage.

Studievisum: Et studenterpas er påkrævet for alle udlændinge, der starter på et studie på et universitet i Singapore.

For yderligere information besøg TLCS på http://www.tlcsvisas.com/tlcs/

Singapore

Landets alarmnumre

  • Politi: 999
  • Brandvæsen: 995
  • Ambulance: 995

Generel risikovurdering:

Negligible

Landet er sikkert at rejse til. Der er generelt ingen eller meget lille risiko.

Kan jeg bestille forsikringen til landet?

Vores rejseforsikringer er ikke gyldige ved rejse til områder, som Udenrigsministeriet i sine rejsevejledninger fraråder at besøge eller opholde sig i. Ved rejse til uroplagede områder, bør du kontakte Europæiske ERV og få yderligere information.

Hold dig opdateret om Udenrigsministeriets rejsevejledninger her>

Du glemmer vel ikke rejseforsikringen?

Søg efter pris og book
Language