Seychellerne

Oversigt

 Der er ingen mærkbare trusler i Seychellerne. Seychellernes geografiske isolation gør trusler stort set irrelevante for operationelle sikkerhedsproblemer. Seychellerne opretholder gode relationer i udenrigsanliggender og har en aktiv og velstående turistindustri.

Sundhed, sygdomme og vaccination

 

Det er tilrådeligt at konsultere en rejsesundhedsspecialist eller praktiserende læge, for at få de nyeste oplysninger 4 til 8 uger før flyafgang, hvor det er muligt.

Gul feber-vaccination er påkrævet for alle rejsende, der ankommer fra berørte områder i Afrika eller Amerika, og man kan blive bedt om at fremlægge bevis for dette ved ankomsten til Seychellerne.

Rejsende anbefales normalt at have ajourførte vaccinationer for hepatitis A & B, MFR og tetanus-difteri.

Rejsediarré er det mest almindelige sundhedsproblem og man kan ønske at medbringe lægemidler mod dette samt orale rehydreringssalte. Derudover bør man være ekstra forsigtig med hygiejne omkring mad og drikke.

Der er lejlighedsvise udbrud af den myg-bårne Chikungunya-feber. Den var senest i udbrud mellem januar og marts 2006. Insekt-beskyttelsesforanstaltninger bør anvendes, herunder brugen af spray indeholdende DEET, selvom malaria ikke anses for en helbredsrisiko.

Medicinsk udbud er begrænset, især på de mere fjerntliggende øer. Det er tilrådeligt at købe en omfattende medicinsk forsikring før afrejse, men nogle læger og hospitaler kan forvente betaling i kontanter alligevel. Hvis tilstanden er alvorlig, kan det være tilrådeligt at evakuere til et land med bedre faciliteter.

Pas

Pas er påkrævet for indrejse til Seychellerne og skal være gyldigt i mindst seks måneder fra datoen for indrejse i landet. Rejsende skal også have en returbillet og bevis for tilstrækkelige midler til opholdets varighed (mellem $100-150 per dag) sammen med bevis for hvor man vil opholde sig.

En vaccination mod gul feber er påkrævet for alle rejsende, der ankommer fra et inficeret område i Afrika eller Amerika.

Visum

 

Visum er ikke påkrævet af statsborgere fra Australien, Canada, EU, UK eller USA. Statsborgere fra andre lande, rådes til at søge konsulær rådgivning.

Ved ankomsten til Seychellerne udstedes besøgende en besøgstilladelse, der gælder i op til tre måneder. Denne kan fornyes i landet, hvis man har en åben returbillet og ansøger mindst en uge før udløbsdatoen.

Seychellerne
  • Hovedstad: Victoria
  • Andre større byer: Anse Boileau, Beau Vallon
  • Religion: Kristendom
  • Tidszone: GMT + 4

Landets alarmnumre

  • Politi: 999
  • Brandvæsen: 999
  • Ambulance: 999

Generel risikovurdering:

Negligible

Landet er sikkert at rejse til. Der er generelt ingen eller meget lille risiko.

Se alle vores forsikringer

Vi har rejseforsikring til alle typer rejser – uanset om du er på charterferie, backpacking, forretningsrejse eller du studerer i udlandet.

Kan jeg bestille forsikringen til landet?

Vores rejseforsikringer er ikke gyldige ved rejse til områder, som Udenrigsministeriet i sine rejsevejledninger fraråder at besøge eller opholde sig i. Ved rejse til uroplagede områder, bør du kontakte Europæiske ERV og få yderligere information.