COVID-19: Udenrigsministeriet opdaterer løbende rejsevejledningerne baseret på nyeste smittetal, indrejserestriktioner, karantænekrav og sikkehedssituationen i øvrigt.Læs mere om, hvordan forsikringen dækker her>

San Marino

Oversigt

San Marino er en lav-risiko destination med kun få risikofaktorer, der kan påvirke udenlandske statsborgere og arbejdere. Den autonome, meget demokratiske og stabile republik har en høj udviklingskvalitet på grund af den lille befolkning samt kontinuitet i landets socioøkonomiske og politiske struktur.

Sundhed, sygdomme og vaccination

Generelt er der ikke krævet særlige vaccinationer eller nødvendig medicin for at rejse til San Marino.

Der er ingen større sygehuse i San Marino. De bedste alternativer ligger i nærliggende italienske byer.

Pas

Da San Marino er en indlandsstat, der ligger indenfor Italiens grænser, finder pas- og grænsekontrol sandsynligvis sted ved de italienske grænser. Rejsende bliver sjældent kontaktet af toldpersonalet ved indrejse til San Marino.

Rejsende er juridisk forpligtede til at medbringe pas, der er gyldigt i mindst 3 måneder, samt bevis på at man rejser videre eller har en returbillet.

Visum

Visum er ikke påkrævet for turist- eller forretningsrejser på op til 3 måneder. Statsborgere fra USA, Canada, Storbritannien og Australien er forpligtede til at registrere sig hos politiet, hvis opholdet er længere end tre dage.

For yderligere information besøg TLCS på http://www.tlcsvisas.com/tlcs/

San Marino
  • Hovedstad: San Marino (4493) (i 2003)

Landets alarmnumre

  • Politi: 118
  • Brandvæsen: 115
  • Ambulance: 112

Generel risikovurdering:

Negligible

Landet er sikkert at rejse til. Der er generelt ingen eller meget lille risiko.

Kan jeg bestille forsikringen til landet?

Vores rejseforsikringer er ikke gyldige ved rejse til områder, som Udenrigsministeriet i sine rejsevejledninger fraråder at besøge eller opholde sig i. Ved rejse til uroplagede områder, bør du kontakte Europæiske ERV og få yderligere information.

Hold dig opdateret om Udenrigsministeriets rejsevejledninger her>

Du glemmer vel ikke rejseforsikringen?

Søg efter pris og book
Language