Saint Kitts og Nevis

Oversigt

Saint Kitts og Nevis er en uafhængig stat, spredt ud over to øer. Landet er inden for Commonwealth, og den britiske monark, Dronning Elizabeth II, er fortsat statsoverhovedet i en ceremoniel forstand. Derudover har landet sin egen premierminister. Øerne, som kun ligger omkring 3 km fra hinanden, er adskilt af "Narrows Strædet" og er beliggende i Leeward-øerne.

Sundhed, sygdomme og vaccination

Rejsende bør konsultere en praktiserende læge, for at identificere eventuelle behov for vaccinationer 4-8 uger før afrejse. Vaccinationer, såsom hepatitis A, hepatitis B, mæslinger/fåresyge/røde hunde (MFR) og stivkrampe-difteri, skal være opdaterede.

Denguefeber er et almindeligt problem i Caribien. Da der ikke findes vaccinationer eller medicin til at forebygge og behandle sygdommen, bør rejsende gøre deres yderste for at forhindre myggestik. Dette omfatter anvendelse af myggebalsam og at holde huden tildækket.

Postevand er sikkert at drikke.

Rejsende rådes til at tegne en omfattende forsikring forud for rejsen.

Faciliteter på øerne er yderst begrænsede og er meget grundlæggende. Der er kun ét hospital på hver ø og sundhedsydelserne er begrænsede til mindre behandlinger. Hvis større behandling er påkrævet, vil rejse til en større ø, såsom Puerto Rico, være nødvendig.

Pas

Pas er påkrævet for indrejse i Saint Kitts og Nevis, og skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter den forventede afrejsedato. Rejsende skal fremvise gyldig returbillet til landet, de afrejste fra.

Visum

Visum er ikke påkrævet for de fleste lande (såsom Danmark, Commonwealth-lande, Organisationen af Amerikanske Stater og mange europæiske lande) på rejser, der varer op til 90 dage. Rejsende bør kontakte en ambassade for at kontrollere, hvor længe de må blive i landet.

Saint Kitts og Nevis

Landets alarmnumre

  • Politi: 911
  • Brandvæsen: 911
  • Ambulance: 911

Generel risikovurdering:

Negligible

Landet er sikkert at rejse til. Der er generelt ingen eller meget lille risiko.

Se alle vores forsikringer

Vi har rejseforsikring til alle typer rejser – uanset om du er på charterferie, backpacking, forretningsrejse eller du studerer i udlandet.

Kan jeg bestille forsikringen til landet?

Vores rejseforsikringer er ikke gyldige ved rejse til områder, som Udenrigsministeriet i sine rejsevejledninger fraråder at besøge eller opholde sig i. Ved rejse til uroplagede områder, bør du kontakte Europæiske ERV og få yderligere information.