COVID-19: Udenrigsministeriet opdaterer løbende rejsevejledningerne baseret på nyeste smittetal, indrejserestriktioner, karantænekrav og sikkehedssituationen i øvrigt.Læs mere om, hvordan forsikringen dækker her>

Mayotte

Oversigt

Den lille ø Mayotte i det østlige Indiske Ocean, har nydt en relativ fred over det sidse halve århundrede. Øboernes beslutning om at forblive i union med Frankrig har gjort, at øen er beskyttet af fransk militær. Øen har en højere levestandard end mange af naboerne, på grund af dens brug af Euroen.

Sundhed, sygdomme og vaccination

Vaccinationer mod hepatitis A, B og tyfus er anbefalet.

Myg-bårne vira, herunder chikungunya, dengue og malaria, er til stede på øen. Der bør gøres alt, for at undgå myggestik, herunder ordentligt tøj og midler, der forhindrer myggestik.

Det europæiske sygesikringskort (EU-sygesikringsbeviset) dækker ikke sygesikring i Mayotte. Medicinske faciliteter er grundlæggende og de fleste er private. For at sikre selv grundlæggende lægebehandling, rådes rejsende kraftigt til at tegne en omfattende sygeforsikring.

Pas

Besøgende til Mayotte skal rejse på et pas, der er gyldigt i mindst seks måneder fra datoen for indrejse i landet.

Visum

Mayotte er en Territorial Collective (collectivité territoriale d'Outre-mer) af Frankrig. Visum er ikke nødvendigt for EU-borgere for turistophold, men forretningsvisa er nødvendige for forretningsrejser.

For yderligere information besøg TLCS på http://www.tlcsvisas.com/tlcs/

Mayotte
  • Hovedstad: Mamoudzou
  • Andre større byer: Koungou, Dzaoudzi
  • Religion: Islam
  • Tidszone: GMT +3

Landets alarmnumre

  • Politi: 17
  • Brandvæsen: 18
  • Ambulance: 15

Generel risikovurdering:

Low

Landet er sikkert at rejse til. Der er generelt meget lille risiko.

Kan jeg bestille forsikringen til landet?

Vores rejseforsikringer er ikke gyldige ved rejse til områder, som Udenrigsministeriet i sine rejsevejledninger fraråder at besøge eller opholde sig i. Ved rejse til uroplagede områder, bør du kontakte Europæiske ERV og få yderligere information.

Hold dig opdateret om Udenrigsministeriets rejsevejledninger her>

Du glemmer vel ikke rejseforsikringen?

Søg efter pris og book
Language