COVID-19: Udenrigsministeriet opdaterer løbende rejsevejledningerne baseret på nyeste smittetal, indrejserestriktioner, karantænekrav og sikkehedssituationen i øvrigt.Læs mere om, hvordan forsikringen dækker her>

Forenede Arabiske Emirater

Oversigt

De Forenede Arabiske Emirater (FAE) har udviklet sig til at være det førende internationale økonomiske knudepunkt og turistmål i Mellemøsten, hvoraf Abu Dhabi og Dubai har de mest fremtrædende roller i føderationen. FAE har et lavt trusselsmiljø, men på grund af landets beliggenhed kan nogle trusler, herunder terrorisme, ikke udelukkes. Landet har på trods af dette gode regionale forbindelser. Civile uroligheder er sjældne og stort set begrænsede til de migrerende arbejdstager, mens kriminalitet betragtes som en voksende risiko.

Sundhed, sygdomme og vaccination

Rejsende anbefales at konsultere en rejseklinik eller praktiserende læge mindst fire til otte uger før afrejse. Det muliggør at passende medicinske forholdsregler vil være på plads.

Det er vigtigt at kontrollere, at alle vaccinationer er opdaterede. Vaccinationer ved rejser til FAE er hepatitis A, tyfus, MFR samt stivkrampe-difteri. Hepatitis B og rabies kan også være tilrådelige.

Det er nødvendigt at medbringe et underskrevet brev fra en læge, hvis man medbringer visse medikamenter. Myndighederne er meget strenge i sådanne sager, hvor hårde fængselsstraffe er normen, selv for almindeligt håndkøbsmedicin. Sørg for at al medicin, beholdes i original emballage, og er beskrevet i lægebrevet.

Sundhedsfaciliteter er af en meget høj kvalitet, men er meget dyre. Det anbefales at have en omfattende sygeforsikring ved besøg i FAE.

 

Pas

Rejsende skal bruge et pas, der er gyldigt i mindst seks måneder fra indrejsedatoen.

Visum

Borgere fra følgende lande kan få et gratis 30-dages visum ved ankomst:

Australien, Østrig, Andorra, Belgien, Brunei, Danmark, Frankrig, Finland, Tyskland, Grækenland, Hong kong, Island, Irland, Italien, Japan, Liechtenstein, Luxembourg, Malaysia, Monaco, Holland, New Zealand, Norge, Portugal, Sydkorea, San Marino, Singapore, Spanien, Schweiz, Sverige, USA, Storbritannien (Den nationale status skal være britisk statsborger) samt Vatikanstaten.

Statsborgere fra Golfområdet (GCC) skal ikke have visum.

Alle andre nationaliteter er forpligtede til at ansøge om visum på forhånd. Dette kræver en sponsor fra FAE.

Forretningsrejsende, der har et forhold til multinationale eller nationale virksomheder, kan opnå flere indrejsevisa, når de først er i landet. Disse visa er gyldige i seks måneder og kan bruges til ophold i op til 30 dage.

For yderligere information besøg TLCS på http://www.tlcsvisas.com/tlcs/

Forenede Arabiske Emirater
  • Hovedstad: Abu Dhabi
  • Andre større byer: Dubai
  • Religion: Islam
  • Tidszone: GMT 4

Landets alarmnumre

  • Politi: 999
  • Brandvæsen: 997
  • Ambulance: 998

Generel risikovurdering:

Low

Landet er sikkert at rejse til. Der er generelt meget lille risiko.

Kan jeg bestille forsikringen til landet?

Vores rejseforsikringer er ikke gyldige ved rejse til områder, som Udenrigsministeriet i sine rejsevejledninger fraråder at besøge eller opholde sig i. Ved rejse til uroplagede områder, bør du kontakte Europæiske ERV og få yderligere information.

Hold dig opdateret om Udenrigsministeriets rejsevejledninger her>

Du glemmer vel ikke rejseforsikringen?

Søg efter pris og book
Language