COVID-19: Udenrigsministeriet opdaterer løbende rejsevejledningerne baseret på nyeste smittetal, indrejserestriktioner, karantænekrav og sikkehedssituationen i øvrigt.Læs mere om, hvordan forsikringen dækker her>

Cocosøerne

Oversigt

Cocosøerne er en nation, bestående af to beboede øer samt flere andre ubeboede øer, beliggende i Det Indiske Ocean. Det er et Australsk territorium med en befolkning på ca. 600.

Sundhed, sygdomme og vaccination

Der er ingen alvorlige sundhedsmæssige problemer i dette område. Besøgende anbefales at holde sig opdateret med de rutinemæssige vaccinationer for mæslinger/fåresyge/røde hunde (MFR), difteri, stivkrampe og tyfus.

Desuden bør man sørge for, at man har tilstrækkelig receptpligtig medicin i original emballage med sig. Man bør også forsøge at undgå insektbid ved hjælp insektmidler eller iføre sig passende tøj, når man er i tætte skove.

Aftaler er nødvendige i tilfælde af, at man ønsker at se en læge.

Pas

Bortset fra australske borgere, som kan rejse til Cocosøerne med foto-identifikation, skal alle andre besøgende have et gyldigt pas. Desuden bør rejsende have enten et visum eller en Electronic Travel Authority (ETA), der kan fås fra et rejsebureau eller fra et flyselskab. Rejsende med en ETA kan opholde sig i landet i en periode på op til tre måneder.

Visum

Der er hverken ambassader på Cocosøerne eller ambassader af Cocosøerne i udlandet. For eventuelle spørgsmål vedrørende diplomatisk bistand, bør rejsende kontakte de australske myndigheder.

Cocosøerne, også kendt som Keelingøerne, udgør en del af det australske Indiske Ocean. En ikke-bosiddende administrator tildelt af Australiens generalguvernør, repræsenterer ”Attorney General’s Department”. Cocosøerne er derfor under Australiens statslige beskyttelse.

For yderligere information besøg TLCS på http://www.tlcsvisas.com/tlcs/

Cocosøerne

Landets alarmnumre

Generel risikovurdering:

Negligible

Landet er sikkert at rejse til. Der er generelt ingen eller meget lille risiko.

Kan jeg bestille forsikringen til landet?

Vores rejseforsikringer er ikke gyldige ved rejse til områder, som Udenrigsministeriet i sine rejsevejledninger fraråder at besøge eller opholde sig i. Ved rejse til uroplagede områder, bør du kontakte Europæiske ERV og få yderligere information.

Hold dig opdateret om Udenrigsministeriets rejsevejledninger her>

Du glemmer vel ikke rejseforsikringen?

Søg efter pris og book
Language