COVID-19: Udenrigsministeriet opdaterer løbende rejsevejledningerne baseret på nyeste smittetal, indrejserestriktioner, karantænekrav og sikkehedssituationen i øvrigt.Læs mere om, hvordan forsikringen dækker her>

Bahrain

Oversigt

Demonstrationer og sammenstød fortsætter regelmæssigt i og omkring shiamuslimske landsbyer, hvilket udgør den største sikkerhedstrussel i landet. Dødelige sammenstød i det centrale Manama var hyppige, da uroen toppede i perioden februar-marts i 2011. Det var alvorligt forstyrrende for virksomhedsdriften i landet. Den regerende al-Khalifa familie inviterede sikkerhedsstyrker fra Golfstaternes Samarbejdsråd til at dæmpe protesterne i marts 2011. De regeringsfjendtlige protester bliver ofte voldelige og omfatter blokering af hovedveje, ikke-autoriserede checkpoints og brug af molotovcocktails. Voksende anti-vestlige følelser blev rapporteret i slutningen af ​​2011. Det er dog stadig isoleret, og demonstranter har ikke en tendens til direkte at gå efter vesterlændinge.

Sundhed, sygdomme og vaccination

Man bør have omfattende forsikring, herunder sygesikring, inden afrejsen til Bahrain.

Alle rejsende bør besøge enten deres personlige læge eller en rejseklinik 4-8 ​​uger før afrejse. Konkret bør man sikre sig, at man har modtaget de relevante boostere eller primære forløb for: hepatitis A, tyfus, MFR og tetanus-difteri. Rabies og hepatitis B kan også anbefales.

Hvis besøgende medbringer medicin til Bahrain, rådes man til at opbevare det i original emballage, og medbringe recepten.
Der er ingen større sundhedsrisici for rejsende i Bahrain. Postevand er generelt af god kvalitet, selvom rejsende stadig anbefales kun at drikke flaskevand.

Sundhedsfaciliteterne i Bahrain er tilfredsstillende. Der er anstændige hospitaler i Bahrains byer, og især i Manama. Der er passende udstyr på disse hospitaler og ordentlig lægehjælp kan tilbydes. Apoteker plejer at have tilstrækkelige forsyninger.

I tilfælde af en nødsituation, gives behandling mod et nominelt gebyr eller uden afgift. Imidlertid rådes man til at arrangere sygesikring før afrejse til Bahrain. Omkostninger til andre sundhedsydelser kan variere imellem sygehuse.

Pas

Rejsende skal have et pas med mindst seks måneders gyldighed for indrejse til Bahrain.

Visum

Borgere fra følgende lande kan få et visum ved ankomst til den internationale lufthavn i Bahrain eller på King Fahd Causeway:
Andorra, Australien, Østrig, Belgien, Brunei, Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Island, Irland, Italien, Japan, Liechtenstein, Luxembourg, Malaysia, Monaco, New Zealand, Norge, Portugal, San Marino, Spanien, Sverige, Singapore, Sydkorea, Schweiz, Holland, USA, UK, Vatikanstaten.

Det anbefales dog, at ansøge om visum på forhånd, enten online (http://www.evisa.gov.bh), eller på ens lokale ambassade.

Inden afrejse skal rejsende, der også bor i Bahrain, anskaffe sig en genindrejsetilladelse med henblik på at kunne komme retur.

For yderligere information besøg TLCS på http://www.tlcsvisas.com/tlcs/

Bahrain
  • Hovedstad: Manama
  • Andre større byer: Muharraq, Riffa
  • Religion: Islam
  • Tidszone: GMT +3

Landets alarmnumre

  • Politi: 999
  • Brandvæsen: 997
  • Ambulance: 999

Generel risikovurdering:

Low

Landet er sikkert at rejse til. Der er generelt meget lille risiko.

Kan jeg bestille forsikringen til landet?

Vores rejseforsikringer er ikke gyldige ved rejse til områder, som Udenrigsministeriet i sine rejsevejledninger fraråder at besøge eller opholde sig i. Ved rejse til uroplagede områder, bør du kontakte Europæiske ERV og få yderligere information.

Hold dig opdateret om Udenrigsministeriets rejsevejledninger her>

Du glemmer vel ikke rejseforsikringen?

Søg efter pris og book
Language