COVID-19: Udenrigsministeriet opdaterer løbende rejsevejledningerne baseret på nyeste smittetal, indrejserestriktioner, karantænekrav og sikkehedssituationen i øvrigt.Læs mere om, hvordan forsikringen dækker her>

Anguilla

Oversigt

Anguilla er et oversøisk britisk territorium, der er beliggende i det Caribiske Hav. Det er en af Leeward-øerne, der ligger i de Små Antiller. Område omfatter øen Anguilla med en befolkning på under 14.000, samt en række ubeboede små øer. Området har ingen specifikke sikkerhedsproblemer, bortset fra de potentielle konsekvenser af de sæsonmæssige klimatiske ekstremer i den bredere caribiske region.

Sundhed, sygdomme og vaccination

Rejsende bør konsultere deres læge, for at identificere eventuelle behov for vaccinationer før de rejser. Dette bør ske 4-8 uger før afrejse. Vaccinationer såsom hepatitis A, hepatitis B, mæslinger/fåresyge/røde hunde (MFR) og tetanus-difteri skal være opdaterede.

Denguefeber er et normalt problem i Caribien. Da der ikke findes vaccinationer eller medicin til at forebygge og behandle dette, bør rejsende gøre deres yderste for at forhindre myggestik. Dette omfatter anvendelse af myggebalsam og at holde huden tildækket.

Rejsende rådes til at tegne en passende forsikring forud for deres rejse.

Medicinske faciliteter i Anguilla er yderst begrænsede. Der er kun ét hospital, som kan foretage grundlæggende lægehjælp. Hvis der er behov for mere komplekse behandlinger eller operation, vil patienter ofte blive transporteret til en anden ø, hvor mere avancerede faciliteter er til rådighed.

Pas

Der kræves gyldigt pas for indrejse i Anguilla. Dette skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter den forventede afrejsedato. Passagerer skal fremvise gyldig returbillet for deres afrejse.

Visum

Visum er ikke påkrævet for de fleste nationaliteter, såsom Commonwealth-lande, Organisationen af Amerikanske Stater og mange europæiske lande. Rejsende bør kontakte deres ambassade for at kontrollere, hvor længe de kan blive i landet.

Anguilla

Landets alarmnumre

  • Politi: 911
  • Brandvæsen: 911
  • Ambulance: 911

Generel risikovurdering:

Negligible

Landet er sikkert at rejse til. Der er generelt ingen eller meget lille risiko.

Kan jeg bestille forsikringen til landet?

Vores rejseforsikringer er ikke gyldige ved rejse til områder, som Udenrigsministeriet i sine rejsevejledninger fraråder at besøge eller opholde sig i. Ved rejse til uroplagede områder, bør du kontakte Europæiske ERV og få yderligere information.

Hold dig opdateret om Udenrigsministeriets rejsevejledninger her>

Du glemmer vel ikke rejseforsikringen?

Søg efter pris og book
Language