COVID-19: Udenrigsministeriet opdaterer løbende rejsevejledningerne baseret på nyeste smittetal, indrejserestriktioner, karantænekrav og sikkehedssituationen i øvrigt.Læs mere om, hvordan forsikringen dækker her>

Amerikanske Jomfruøer

Oversigt

De Amerikanske Jomfruøer er et oversøisk amerikansk territorium, beliggende inden for Leeward-øerne. Der er mange øer, men de fire hovedøer består af St. Croix, St. Thomas, St. John og Water Island. Øerne består af 346 km2 i samlet landmasse, med en befolkning på omkring 110.000. Øerne ligger omkring 140 kilometer øst for Puerto Rico og danner Jomfruøerne sammen med de Britiske Jomfruøer.

Sundhed, sygdomme og vaccination

Rejsende rådes til at konsultere en rejsesundhedsspecialist eller praktiserende læge, for at få de seneste oplysninger med hensyn til, hvilke vacciner der anbefales ca. 4-8 uger før afrejsen til de Amerikanske Jomfruøer. Rejsende bør også have følgende vacciner opdaterede: mæslinger/fåresyge/røde hunde (MFR) og stivkrampe-difteri.

Følgende vaccinationer anbefales: hepatitis A og hepatitis B (for dem, der kan have intim kontakt med den lokale befolkning).

Medbring et antibiotikum og anti-diarré-lægemiddel og tag det ved første tegn på diarré.

Medicinske faciliteter på de Amerikanske Jomfruøer, har en standard svarende til dem i USA. Det er tilrådeligt at erhverve sig en omfattende rejsesygeforsikring før afrejse, da medicinske omkostninger er ekstremt høje. I nødstilfælde, bør besøgende ringe 911.
Apoteker er tilgængelige på øerne og de har som regel et godt lager.

Pas

Der kræves pas for indrejse til de Amerikanske Jomfruøer, undtagen for amerikanske borgere, der ankommer direkte fra amerikansk fastland, Puerto Rico, Hawaii eller Alaska. Dog vil gyldigt kørekort eller bevis for statsborgerskab være påkrævet.

Visum

De Amerikanske Jomfruøer har de samme adgangskrav som USA, som tilbyder visumfritagelsen for 34 lande på Visa Waiver Programmet (VWP) for turisme og erhvervsmæssige formål. Den maksimale længde for ophold er 90 dage. Dette visumfritagelsesarrangement omfatter australske, canadiske, franske, tyske og britiske statsborgere. Besøgende på de Amerikanske Jomfruøer skal rejse på et pas, der er gyldigt i mindst seks måneder.

Fra den 12. januar 2009 vil det være obligatorisk for alle besøgende på VWP, at give detaljer online 72 timer før afrejse. Dette er kendt som et elektronisk Travel System eller ESTA. Når man er registreret, vil det være gyldigt i to år eller indtil gyldigheden af den rejsendes pas, hvis denne er kortere.

Turistvisum: Fritaget
Forretningsvisum: Fritaget
Studievisum: Nødvendigt

Amerikanske Jomfruøer
  • Hovedstad: Charlotte Amalie (19.000)

Landets alarmnumre

  • Politi: 911
  • Brandvæsen: 911
  • Ambulance: 911

Generel risikovurdering:

Negligible

Landet er sikkert at rejse til. Der er generelt ingen eller meget lille risiko.

Kan jeg bestille forsikringen til landet?

Vores rejseforsikringer er ikke gyldige ved rejse til områder, som Udenrigsministeriet i sine rejsevejledninger fraråder at besøge eller opholde sig i. Ved rejse til uroplagede områder, bør du kontakte Europæiske ERV og få yderligere information.

Hold dig opdateret om Udenrigsministeriets rejsevejledninger her>

Du glemmer vel ikke rejseforsikringen?

Søg efter pris og book
Language