Pas, kredikort m.m.

Mister du pas, kreditkort m.m

Bliver din taske eller pung stjålet på din rejse eller mister du på anden måde dine hæve- eller kreditkort, pas eller papirer, kan du her læse, hvad du skal gøre.

Hæve- og kreditkort

  • Kontakt din bank og få dine kort spærret, så der ikke kan blive hævet på dem
  • Anmeld et evt. tyveri til det lokale politi. Husk at få dokumentation for din anmeldelse – det mest almindelige er en kopi eller nummeret på rapporten.

Du skal bruge dokumentationen, når du anmelder skaden og skal have refunderet dine udgifter. Vi betaler genanskaffelsen af de nye hæve- og kreditkort. Har du fået stjålet kontanter du havde på dig, eller som var låst inde i en sikkerhedsboks, erstatter vi dem med op til 1.000 kr., hvis du har tegnet bagageforsikring. Husk altid en kopi af politianmeldelsen.

Pas

Du skal kontakte den danske ambassade eller det danske konsulat. Hvis du har udgifter på ambassaden eller konsulatet, skal du huske at få en kvittering, som du skal bruge, når du anmelder skaden. Du kan finde alle Danmarks ambassader på um.dk >

Er du i tvivl, så kontakt os

Er du i tvivl, så er du velkommen til at ringe til os og høre, hvad du skal gøre. Ring til Europæiske ERV Alarm på +45 70 10 90 30.

24/7 alarm hvis du får akut brug for hjælp

Som kunde kan du ringe til vores alarmcentral, hvor erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe dig døgnet rundt, hele året.

Læs mere >

 

Lokal hjælp – verden rundt

Med vores servicekontorer har du altid et netværk af erfarne fagfolk med lokal tilstedeværelse og knowhow med på din rejse – uanset hvor du befinder dig.

 

Læs mere