Brug for lægehjælp

Hvis du bliver syg eller kommer til skade på din rejse, er det altid en god idé straks at søge lægehjælp.


Du kan ringe til Europæiske ERV's døgnåbne lægevagt og alarm på +45 70 10 90 30, som kan rådgive dig via telefonen. Som regel vil det også være nødvendigt, at du kommer til en lokal læge.

Hvordan får du kontakt til en lokal læge?

Hvis du bliver syg eller kommer til skade, er det en god idé straks at søge lægehjælp.

Sådan får du fat i en lokal læge

  • Kontakt din rejseleder, hvis du er på en arrangeret rejse
  • Kontakt hotellets reception
  • Kontakt vores lokale servicekontor
  • Kontakt Europæiske ERV Alarm på +45 70 10 90 30

Vi samarbejder med hospitaler og læger over hele verden og kan hjælpe dig med at finde et godt hospital eller en læge i nærheden af dig. I de fleste tilfælde vil behandlingsstedet acceptere at sende regningen direkte til os.

Hvis du selv skal betale

Hvis hospitalet eller lægen ikke vil sende regningen direkte til Europæiske ERV, så husk altid at få en kvittering. Det er den dokumentation, du skal bruge, når du anmelder din skade og skal have refunderet dine udgifter.

Har du ikke penge til regningen

Hvis behandlingsstedet ikke vil sende regningen til Europæiske ERV, og hvis du ikke har mulighed for at betale regningen, så:

 

24/7 alarm hvis du får akut brug for hjælp

Som kunde kan du ringe til vores alarmcentral, hvor erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe dig døgnet rundt, hele året.

Læs mere >

 

Lokal hjælp – verden rundt

Med vores servicekontorer har du altid et netværk af erfarne fagfolk med lokal tilstedeværelse og knowhow med på din rejse – uanset hvor du befinder dig.

 

Læs mere

Language