Afbestilling Feriehuslejer

Har du lejet en feriebolig, og kommer du ikke afsted eller må afbryde opholdet på grund af akut sygdom, tilskadekomst eller dødsfald, er du dækket af denne forsikring.

Med en Afbestilling Feriehuslejer er du sikret imod at miste alle de penge, som du har betalt for leje af et feriehus, hvis du skulle blive syg før eller under ferieopholdet.

Om Afbestilling Feriehuslejer

En Afbestilling Feriehuslejer er til dig, der har lejet et feriehus og ønsker at dække dig ind for afbestilling og afbrudt ferieophold, hvis du skulle blive forhindret i at tage af sted eller gennemføre opholdet på grund af for eksempel akut opstået sygdom eller tilskadekomst.

Forsikringen kan tegnes til lejeperioder på op til to måneder og kan dække leje af feriebolig i hele verden.

Forsikringen indeholder endvidere en indbo-ansvarsforsikring. Det vil sige, at du er dækket, hvis du kommer til at ødelægge noget i den bolig, du har lejet.

Afbestilling Feriehuslejer tilbydes til 6 procent af lejens pris og skal købes senest samtidig med, at depositum for feriehuset, der skal være omfattet af forsikringen, betales. Dette skyldes, at forsikringen blandt andet dækker dig i perioden op til opholdet.

Hvad er du dækket for?

Med en Afbestilling Feriehuslejer er du dækket, hvis du helt bliver forhindret i at tage af sted eller hvis dit ophold afbrydes midt i perioden. Dette er både i tilfælde af sygdom og uventet fyring, men også ved andre ting, der kunne kræve din tilstedeværelse.

Passer denne forsikring til din rejse?

En Afbestilling Feriehuslejer er ideel til dig, der ønsker at sikre dig for de fleste ting, der kan ske i forbindelse med leje af et feriehus - både før og under opholdet, men du skal være opmærksom på, at forsikringen kun dækker lejeperioder i op til to måneder.

Skal du være af sted i længere tid, kan du købe en Afbestilling Enkeltrejse, som dækker afbestilling op til afrejse, uanset hvor længe du skal være af sted, men den dækker ikke, hvis opholdet afbrydes eller du forvolder skade på noget i boligen.