Afbestilling Billetter

Skulle uheldet være ude og du bliver syg eller kommer til skade, kan du med denne forsikring få pengene igen for din billet.

Skal du til en koncert eller måske i teatret, og vil du være sikker på at få dine penge igen, hvis du bliver syg og derfor ikke kan komme med til arrangementet? Så er dette forsikringen til dig.

Om Afbestilling billetter

Skulle uheldet være ude og du bliver syg eller kommer til skade, så du ikke kan komme til et arrangement, kan du med denne forsikring få pengene igen for din billet.

Forsikringen kan dække dig på op til 5.000 kr. pr. billet.

Forsikringen skal købes i umiddelbar forlængelse af billet bestillingen. Dette skyldes, at du er dækket i perioden op til arrangementet.

Hvad er du dækket for?

Med en Afbestilling Billetter er du dækket, hvis du helt bliver forhindret i at tage af sted i tilfælde af sygdom og uventet fyring, men også ved andre ting, der kunne kræve din tilstedeværelse.

Passer denne forsikring til dig?

En Afbestilling Billetter er ideel til dig, der ønsker at sikre dig for, at pengene for en billet (op til 5.000 kr.) ikke er spildt, hvis du skulle blive forhindret i at komme af sted på grund af for eksempel akut opstået sygdom.

Hvilke forsikringer kan vi ellers tilbyde?

Står du og skal ud at rejse? Hos Europæiske ERV tilbyder vi mange former for rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.

Hvad skal du være særlig opmærksom på?

For at få en uddybende forklaring på dækningerne, henviser vi til forsikringsbetingelserne Afbestilling Billetter >

 

Language