Afbestillingsforsikring - Få dine penge igen, hvis din ferie spoleres

Læs her om dine muligheder for afbestillingsforsikring.

Sikr dig selv og dit feriebudget eller til koncerter eller lignende. Vælg den afbestillingsforsikring, der passer bedst til dit behov, så du ikke mister det beløb, du har betalt for din rejse, koncert eller andet, hvis en uventet hændelse forhindrer dig i at deltage.
Afbestilling

Afbestilling

- Hvis uheldet skulle være ude

 • Vælg selv forsikringsbeløb
 • Koster kun 7,00% af det beløb, du vil forsikre
 • Ingen selvrisiko

Pris:

7,00 % af rejsens pris

Læs mere Find pris og køb
Årsafbestilling

Årsafbestilling

– Hvis uheldet skulle være ude

 • Sygdom eller tilskadekomst inden afrejse
 • Død eller tilskadekomst i familien
 • Skilsmisse
 • Uventet opsigelse
 • Reeksamen afholdes i rejseperioden

Pris fra:

DKK 396,00

Læs mere Find pris og køb

Skal du leje feriebolig?

- Husk forsikringen

 • Afbestilling
 • Ødelagt ferie
 • Indbo
 • Vælg mellem 4 tilvalg i bookingen (Event- og billetafbestilling, katte- og hundeforsikring, vejhjælp og sports- og fritidsudstyr)

Pris:

Afhænger af lejeprisen for ferieboligen

Læs mere Find pris og køb

Hvad end du bliver nødt til at akut aflyse eller afbryde din ferie før tid, er en afbestillingsforsikring godt at have, når du planlægger ferie. Hos Europæiske ERV finder du afbestillingsforsikringer, der matcher dine behov og ferieplaner. Så undgår du at miste det betalte beløb, du har lagt i din rejse, hvis uheldet er ude.

Hvad dækker en afbestillingsforsikring fra Europæiske ERV?

Når du booker din ferie, sker dette ofte i god tid før afrejsedagen. I mellemtiden kan meget nå at ske. Du kan derfor aldrig vide dig helt sikker på, hvorvidt dine ferieplaner bliver spoleret af akutte og uforudsete hændelser. Det kan for eksempel være, at du er blevet akut syg, så du ikke er i stand til at tage afsted, eller du har fået en skade, som ødelægger feriens formål. 


En afbestillingsforsikring fra Europæiske ERV giver dig god tryghed, når du betaler dele af din rejse på forhånd, for eksempel ved booking af fly og hotel. Samtidig giver det dig ekstra sikkerhed, hvis der opstår akut sygdom, tilskadekomst eller dødsfald under ferien. Det gælder både for dig selv, en medforsikret part eller nærmeste familie. Med vores afbestillingsforsikring kan du have ro i maven.

 1. Dækker tabte beløb ved afbud og ødelagt ferie
 2. Fleksibel dækning til dine behov
 3. Mulighed for dækning af flere personer

Få friheden til at vælge

Hos Europæiske ERV tilbyder vi flere forskellige afbestillingsforsikringer, der matcher dine behov og planer. Du finder derfor nemt den rette dækning for dig. Med vores afbestillingsforsikring vælger du selv det ønskede forsikringsbeløb. Det vil sige, at der er intet max beløb for forsikringen, og du kan forsikre beløb helt ned til 565 DKK. Der er desuden ingen selvrisiko inkluderet, så du er sikker på, at den ikke overstiger rejsens værdi.

Find din foretrukne dækning

Rejser du flere gange om året, har du lejet et sommerhus i Danmark eller måske en booket en dejlig ferielejlighed i en europæisk storby? Vi har flere skræddersyede afbestillingsforsikringer til netop disse formål. Lige herunder kan du læse mere om fordelene ved henholdsvis vores årsafbestillingsforsikring og afbestillingsforsikring ved leje af feriebolig.

Vælg en afbestillingsforsikring, der sikrer dig hele året

Har du flere ferieplaner i din kalender? Eller vil du have friheden til at booke en spontan rejse uden ekstra bekymringer? Med en årsafbestillingsforsikring fra Europæiske ERV kan du trygt booke flere ferier i udlandet og få ekstra sikkerhed i et helt år. Så har du dækning i henhold til den sum, som du har valgt på din forsikring, og kan rejse lige så meget, du vil - uden at miste penge ved afbud og afbrudt ferie. Vores årsafbestillingsforsikring dækker dog ikke ved ferier i Danmark. Her anbefaler vi i stedet en af vores andre favorable afbestillingsforsikringer.

Rejser I flere sammen? Med vores årsafbestillingsforsikring kan du tegne individuel dækning eller familiedækning. Med familiedækning har du mulighed for at dække helt op til 10 personer. Så kan I trygt planlægge jeres familie- eller gruppeferie sammen og sikre jer imod at smide penge ud ad vinduet. 

Skal du leje en feriebolig? Overvej Feriebolig afbestillingsforsikring

Har du booket en feriebolig i Danmark eller i udlandet, er vores Feriebolig afbestillingsforsikring ideelt for dig. Med denne gode dækning i bagagen undgår du at miste forudbetalte beløb, hvis du enten bliver forhindret i at tage afsted, må afbryde din ferie undervejs på grund af akutte alvorlige forhold eller indboet i ferieboligen bliver ødelagt. Vores Feriebolig afbestillingsforsikring dækker dig uanset ferieboligens type, heriblandt:

 • Sommerhus
 • Lejlighed
 • Hytte
 • Ødegård
 • Airbnb
 • Stationær mobilehome/campingplads

Med en Feriebolig afbestillingsforsikring er det nemt at tilvælge yderligere dækning. Det betyder, at du eksempelvis kan sikre kæledyr, værdifuldt udstyr og billetter til betalte arrangementer under ferien. Så har du den afbestillingsforsikring for leje af ferieboliger, der præcist dine behov og ønsker.

Vil du vide mere om vores afbestillingsforsikringer? Kontakt os

Er du blot det mindste i tvivl om noget vedrørende vores afbestillingsforsikringer? Så kontakt os endelig. Vores erfarne kundeservice er klar til at hjælpe dig. Ring til os på 33 25 25 25, og fortæl, hvad du har brug for. Du kan også skrive til os via nedenstående kontaktformular. Så får du den rette afbestillingsforsikring og tryghed, når du booker din ferie.