Influenza A - H1N1

Hvordan dækker Europæiske ERV?

Forsikringen dækker som normalt ved sygdom i tilfælde af smitte med Influenza A (H1N1), på alle de dækninger hvor sygdom er inkluderet, herunder Ødelagt ferie, Indhentning af fastlagt rejserute, Forsinket fremmøde, Tilkaldelse og Sygeledsagelse og Afbestilling mv.

Derudover har Europæiske ERV valgt at sidestille evt. tvungen isolation/karantæne pga. Influenza A (H1N1) med sygdom. Dette særlige tiltag er sat i værk, fordi rejsende i en stribe lande kan komme ud for at blive tilbageholdt, i kortere eller længere tid, hvis de eller medrejsende mistænkes for at være smittede.

Således vil dækningerne; Indhentning af fastlagt rejserute, Forsinket fremmøde, Tilkaldelse og Sygeledsagelse og Afbestilling mv. også gælde disse tilfælde. Tiltaget gælder endvidere for evt. familiemedlemmer, der er placeret i karantæne med den forsikrede.

Kontakt os på 33 25 25 25 før din afrejse, hvis du bliver i tvivl om noget.

Gode bagageråd

Det er selvfølgelig en individuel sag, hvad man tager med på rejsen. Her er nogle gode råd:

  • Pak altid vigtige papirer, som pas, penge og kreditkort i håndbagagen. Opbevar dem eventuelt i en pengekat og fordel kontanter blandt medrejsende, så I ikke mister alle penge, hvis en person bliver udsat for tyveri
  • Pak altid medicin i håndbagagen
  • Pak aldrig elektroniske genstande i bagage, der checkes ind til flyrejser. De kan blive sorteret fra i sikkerhedskontrollen samt beskadiget under flytransporten, så læg dem i håndbagagen. Der findes ikke enslydende regler for håndbagagens vægt og størrelse, men som tommelfingerregel kan du gå ud fra: vægt maks. 5 kg, størrelse maks. 50 cm x 40 cm x 25 cm
  • Pak aldrig lightere, lightergas og lignende i bagage, der checkes ind
  • Notér serie-/løbenummer på kamera, pas, billetter og kreditkort og læg numrene derhjemme.

 

Kontakt vores kundeservice

Ring på +45 33 25 25 25

Mandag-torsdag kl. 9.00 - 16.00

Fredag kl. 9.00 - 16.00

 

Send os en mail