COVID-19: Udenrigsministeriet opdaterer løbende rejsevejledningerne baseret på nyeste smittetal, indrejserestriktioner, karantænekrav og sikkehedssituationen i øvrigt.Læs mere om, hvordan forsikringen dækker her>

Brasilien

For at gøre det nemmere for dig er landeinformationen på denne side oversat til dansk af vores partner ved hjælp af maskinoversættelse. Selvom der er stræbt efter at levere en korrekt oversættelse, vil maskinoversættelse ikke være perfekt og skal derfor heller ikke læses eller fortolkes som sådan. Hjemmesiden og informationen på denne skal ikke opfattes som en kilde til rådgivning eller handling i forhold til indholdet. Ingen garanti givet eller underforstået, intet krav eller ansvar accepteres.

Oversigt

Kriminalitet, civile uro og myg overførte sygdomme er de vigtigste sikkerhedstrusler, man skal overveje i Brasilien. Kriminalitetsraterne er høje, men størstedelen af turist- og forretningsbesøg er problemfri. De fleste hændelser med udenlandske besøgende er relateret til røverier og tyverier.

Brasilien oplever i øjeblikket en politisk og økonomisk krise; demonstrationer og protester har været hyppige i de sidste par år og kan undertiden blive voldelige.

Mygbårne sygdomme som zika, chikungunya og dengue er en bekymring. I løbet af 2015-sæsonepidemien blev gravid anbefalet at undgå alle besøg i Brasilien på grund af den mistænkte forbindelse mellem zika og mikrocephaly. Selvom situationen er forbedret, skal besøgende tage forholdsregler mod insektbid.

Sundhed, sygdomme og vaccination

Rejsende rådes til at konsultere en rejsesundhedsspecialist eller praktiserende læge (GP) for at få de seneste oplysninger om, hvilke vacciner der anbefales 4-8 uger før de rejser til Brasilien. Sørg for, at du er opdateret med rutinemæssige vacciner inden din rejse. Følgende vaccinationer anbefales: mæslinger-fåresyge-røde hunde (MMR), stivkrampe-difteri-kighoste, polio og influenza. Rejsende kan også overveje vaccinationer mod hepatitis B og rabies i henhold til de særlige forhold ved deres rejse.

Malaria er til stede i landet med høj risiko for multiresistent malaria i delstaterne i Amazonasbassinet. Høj malariatransmission sker langs den trans-Amazon-motorvej, motorvejen fra Santarém til Cuiabá og i dalene i floderne Araguaia, Xingu, Jamanxim og Tapajos. Der er også risiko i nogle landdistrikterne, skovklædte områder i delstaterne Bahia, Espirito Santo, Minas Gerais, Rio de Janeiro og São Paulo. Der er ingen malariaoverførsel ved Iguaçu-vandfaldene. Det anbefales at anvende medicin mod malaria (Lariam, Malarone eller doxycyclin). Denne profylakse bør understøttes af brugen af insektafvisende middel, myggenet og langærmet tøj omkring skumringstimerne.

Brasilien har bekræftet tilfælde af Dengue med de seneste rapporterede fra Federal District, Paraiba, Minas Gerais, Espírito Santo, Parana, Rio Grande do Sul, Bahia og São Paulo. Risiko for dengue er til stede i hele landet, og peak transmission sker i regntiden fra januar til maj.

Brasilien har bekræftet nylige tilfælde af Chikungunya, rapporteret fra Rio de Janeiro, Pará og Minas Gerais. Risikoen for Chikungunya er til stede i hele landet og er højest i delstaterne Ceará og i Roraima. Peak transmission sker fra januar til juni.

Der er aktiv transmission af Zika-virus i Brasilien, hvor de fleste tilfælde er rapporteret fra den sydøstlige del af landet. Alle rejsende bør tage omhyggelige foranstaltninger til bekæmpelse af mygbid om dagen. Gravide kvinder og dem, der overvejer at blive gravid, bør undgå at rejse til landet.

En gul feber-vaccination anbefales til alle rejsende, der er 9 måneder og ældre. Nylige tilfælde af gul feber er blevet bekræftet fra Santa Catarina, den sydlige del af São Paulo-staten og den østlige del af staten Parana. Områder, der i øjeblikket ikke anses for at være i fare for transmission af gul feber, omfatter Alagoas, Ceará, Rio Grande do Norte, Paraiba, Pernambuco og Sergipe.

Leishmaniasis tilfælde rapporteres fra de nordlige og østlige regioner. Sygdommen er endemisk for Alagoas, Bahia, Ceará, Espírito Santo, Goiás, Maranhão, Mato Grosso do Sul, Minas Gerais, Pará, Paraíba, Pernambuco, Piauí, Rio Grande do Norte, Roraima og Sergipe.

Schistosomiasis-risiko er til stede i store dele af Brasilien. Undgå at svømme i ferskvand, såsom søer, floder, damme og vådområder og spise rå madvarer, der ikke er blevet vasket med renset vand.

Brasilien repræsenterer det største antal mennesker, der lever med hiv i regionen på grund af sin store befolkning sammenlignet med andre lande i regionen. HIV / AIDS-epidemien i Brasilien er klassificeret som stabil på nationalt niveau med en prævalens i den generelle befolkning på 0,6%.

Rejsende skal være opmærksomme på de risici, der er forbundet med rejsendes lidelser såsom diarré. Rejsende skal tage alle nødvendige forholdsregler, når de drikker vand eller spiser mad i landet og kun drikker vand fra forseglede flasker, der er opnået fra en velrenommeret kilde, eller vand, der er filtreret og kogt.

Det anbefales at medbringe anti-diarré medicin og orale rehydrering salte for at forhindre dehydrering.

Tuberkulose er meget endemisk og et betydeligt folkesundhedsproblem i Brasilien.

Brasiliens byer er generelt udstyret med god lægehjælp, selvom behandling kan være dyrt, og det er almindeligt for hospitaler at forvente betaling på tidspunktet for bistanden.

Faciliteter uden for større byer varierer i kvalitet, og nogle landdistrikter har meget begrænsede eller basale tjenester. Mange læger og hospitaler forventer betaling kontant, uanset om du har rejseforsikring.

Medicinsk udstyr i Rio de Janeiro:

Private hospitaler har normalt tilstrækkeligt udstyr og personale i forhold til offentlige hospitaler. Nedenfor er en liste over nogle private sygehuse i Rio de Janeiro:

Hospital Samaritano (på to steder):

 • Avenida Jorge Curi, 550 - Barra da Tijuca - RJ - (21) 3263-1000
 • Rua Bambina, 98 - Botafogo, Rio de Janeiro - RJ - (21) 3444-1000

Rede D'Or (på forskellige steder):

 • Copa D'Or: Rua Figueiredo de Magalhães, 875 - Copacabana - RJ - (21) 2545-3600
 • Quinta D'Or: Rua Almirante Baltazar, 435 - São Cristovão - RJ - (21) 3461-3600
 • Barra D 'Eller: Av. Ayrton Senna, 3079 - Barra da Tijuca - RJ - (21) 2430-3600

Clinica Sao Vicente:

 • R. João Borges, 204 - Gávea - RJ - (21) 2529-4422

Centro Médico Pró-Cardíaco

 • Rua Mena Barreto 29 - Botafogo - RJ - (21) 2131-1494, (21) 2528-3141.

Centro Médico Barra Shopping

 • Af das Américas 4666, Sala 320, - Barra da Tijuca - RJ - (21) 2430-9140

Til nødhjælp i obstetrik:

 • Perinatal Laranjeiras: R. das Laranjeiras, 445 - Laranjeiras-RJ - (21) 2102-2300
 • Perinatal Barra: Av. Embaixador Abelardo Bueno, 201 - Barra - RJ - (21) 3722-2000

Offentlige hospitaler med høj kompleksitet nødtilstedeværelse:

Zona Sul (Sydzone):

 • Hospital Municipal Miguel Couto: Rua Mario Ribeiro, 117 - Leblon - RJ (21) 3111-3799

Barra og Zona Oeste (Vest-Zone):

 • Hospital Municipal Lourenço Jorge: Av. Ayrton Senna, 2000 - Barra da Tijuca - RJ (21) 3111-4603

Centro (Center):

 • Hospital Municipal Souza Aguiar: Praça da República, 111 - Centro - RJ (21) 3111-2732

For at se et kort over sygehuse i Rio, bedes du klikke her .

Medicinsk udstyr i São Paulo:

Private sygehuse:

Hospital Albert Einstein

Rede São Luiz / Rede D'or (forskellige steder)

Hospital Oswaldo Cruz

Folkesundheden i São Paulo betragtes som regel i lokale nabolag. Men Hospital das Clínicas har et komplet udvalg af tjenester, herunder nødsituationer.

Pas

Besøgende til Brasilien skal rejse på et pas, der er gyldigt i mindst seks måneder fra datoen for indrejse i landet.

Medlemmer af Mercosul Union kan rejse med nationale identifikationsdokumenter. Det er imidlertid tilrådeligt at kontrollere, hvilke nationale dokumenter der accepteres, og den krævede gyldighed.

Visum

Visakrav til besøg i Brasilien er afhængige af nationalitet, og i alle tilfælde anbefales besøgende at kontakte deres ambassade eller konsulat for at forhøre sig om deres individuelle rejsedokumentbehov. Omkostningerne ved et visum varierer også afhængigt af nationalitet.

De fleste EU-borgere (med nogle undtagelser) kræver ikke et turistvisum for at besøge Brasilien i et oprindeligt maksimalt ophold på 90 dage. Denne varighed kan forlænges en gang i Brasilien, og om nødvendigt skal rejsende besøge en afdeling af det føderale politi mindst to uger før udløbet af deres visum.

Besøgende fra Australien, Canada, Japan og USA kræver ikke længere visa i henhold til præsidentdekret fra 2019.

Besøgende skal have en videre / retur flybillet eller bevis for, at de agter at forlade landet på alternative måder. Det kan også være nødvendigt, at du fremlægger bevis for, at du har tilstrækkelige midler til hele dit ophold.

For yderligere information besøg CIBTvisas på https://cibtvisas.co.uk/visas .

Brasilien
 • Hovedstad: Brasília (pop. 2914830)
 • Religion: kristendom
 • Tidszone: UTC − 02

Landets alarmnumre

 • Politi: 190
 • Brandvæsen: 193
 • Ambulance: 192

Find forsikring

Ændre din søgning Køb her
Rejseperiode

Forsikringens ikrafttrædelsesdato kan ikke være tidligere end dags dato.

1
Alder ved hjemkomst
Udrejsedato

Forsikringens ikrafttrædelsesdato kan ikke være tidligere end dags dato.

1
Alder ved hjemkomst
Rejseperiode

Forsikringens ikrafttrædelsesdato kan ikke være tidligere end dags dato.

1
Alder på gæsten ved hjemkomst
Betalingsdatoen
Lejeperiode

Forsikringens ikrafttrædelsesdato kan ikke være tidligere end dags dato.

Ferieboligens pris
1
Alder på gæsten ved hjemkomst
Ikrafttrædelsesdato
1
Betalingsdato for rejsen
Afrejsedato
1
Rejsens pris pr. person
Rejseperiode
1
Forsikringsperiode

Forsikringens ikrafttrædelsesdato kan ikke være tidligere end dags dato.

Samlet værdi af udstyr
 • Afghanistan
 • Albanien
 • Algeriet
 • Amerikansk Samoa
 • Andorra
 • Angola
 • Anquilla
 • Antarktis
 • Antiqua og Barbuda
 • Argentina
 • Armenien
 • Aruba
 • Aserbajdsjan
 • Australien
 • Bahamas
 • Bahrain
 • Bangladesh
 • Barbados
 • Belarus
 • Belgien
 • Belize
 • Benin
 • Bermuda
 • Bhutan
 • Bolivia
 • Bonaire, Sint Eustatius
 • Bosnien-Hercegovina
 • Botswana
 • Bouvetøen
 • Brasilien
 • Britiske Territorium i
 • Brunei
 • Bulgarien
 • Burkina Faso
 • Burundi
 • Cambodia
 • Cameroun
 • Canada
 • Caymanøerne
 • Centralafrikanske Rep.
 • Chile
 • Christmas Island
 • Colombia
 • Comorerne
 • Congo - Brazzaville
 • Congo - Demokratiske Republik
 • Cookøerne
 • Costa Rica
 • Cuba
 • Curacao
 • Cypern
 • Danmark
 • Djibouti
 • Dominica
 • Dominikanske Republik
 • Ecuador
 • Egypten
 • El Salvador
 • Elfenbenskysten
 • Eritrea
 • Estland
 • Ethiopien
 • Falklandsøerne
 • Fiji
 • Filippinerne
 • Finland
 • Foren. Arabiske Emirater
 • Frankrig
 • Fransk Guyana
 • Fransk Polynesien
 • Færøerne
 • Gabon
 • Gambia
 • Georgien
 • Ghana
 • Gibraltar
 • Grenada
 • Grækenland
 • Grønland
 • Guadeloupe
 • Guam
 • Guatemala
 • Guinea
 • Guinea-Bissau
 • Guyana
 • Haiti
 • Heard- og Mcdonaldøerne
 • Holland
 • Hollandske Antiller
 • Honduras
 • Hong Kong
 • Indien
 • Indonesien
 • Irak
 • Iran
 • Irland
 • Island
 • Israel
 • Italien
 • Jamaica
 • Japan
 • Jomfruøerne, Amerikanske
 • Jomfruøerne, Britiske
 • Jordan
 • Kap Verde
 • Kasakhstan
 • Kenya
 • Kina
 • Kirgisistan
 • Kiribati
 • Kokosøerne
 • Kosovo
 • Kroatien
 • Kuwait
 • Laos
 • Lesotho
 • Letland
 • Libanon
 • Liberia
 • Libyen
 • Lichtenstein
 • Litauen
 • Luxembourg
 • Macao
 • Madagaskar
 • Makedonien
 • Malawi
 • Malaysia
 • Maldiverne
 • Mali
 • Malta
 • Marokko
 • Marshalløerne
 • Martinique
 • Mauritanien
 • Mauritius
 • Mayotte
 • Mexico
 • Mikronesien
 • Mindre Amerik. Oversøisk
 • Moldova
 • Monaco
 • Mongoliet
 • Montenegro
 • Montserrat
 • Mozambique
 • Myanmar (Burma)
 • Namibia
 • Nauru
 • Nepal
 • New Zealand
 • Nicaragua
 • Niger
 • Nigeria
 • Niue
 • Nordkorea
 • Nordmarianerne
 • Norfolk Island
 • Norge
 • Ny Caledonien
 • Oman
 • Pakistan
 • Palau
 • Palestina
 • Panama
 • Papua Ny Guinea
 • Paraguay
 • Peru
 • Pitcairn
 • Polen
 • Portugal
 • Puerto Rico
 • Qatar
 • Reunion
 • Rumænien
 • Rusland (vest for Ural)
 • Rusland (øst for Ural)
 • Rwanda
 • SAINT BARTHELEMY
 • Saint Pierre og Miquelon
 • Samoa
 • San Marino
 • Sao Tome og Principe
 • Saudi-Arabien
 • Schweiz
 • Senegal
 • Serbien
 • Seychellerne
 • Sierra Leone
 • Singapore
 • Sint Marteen
 • Slovakiet
 • Slovenien
 • Solomonøerne
 • Somalia
 • Spanien
 • Sri Lanka
 • St. Christopher og Nevis
 • St. Helena
 • St. Lucia
 • St. Vincent og Grenadinerne
 • Storbritannien
 • Sudan
 • Surinam
 • Svalbard og Jan Mayen
 • Sverige
 • Swaziland
 • Sydafrika
 • Sydgeorgien og De Sydl.
 • Sydkorea
 • Sydlige Franske Territo.
 • Sydsudan
 • Syrien
 • Tadjikistan
 • Taiwan
 • Tanzania
 • Tchad
 • Thailand
 • Tjekkiet
 • Togo
 • Tokelau
 • Tonga
 • Trinidad og Tobago
 • Tunesien
 • Turkmenistan
 • Turks and Caicos Islands
 • Tuvalu
 • Tyrkiet
 • Tyskland
 • Uganda
 • Ukraine
 • Ungarn
 • Uruguay
 • USA
 • Usbekistan
 • Vanuatu
 • Vatikanstaten
 • Venezuela
 • Vestsahara
 • Vietnam
 • Wallis- og Futuna Islands
 • Yemen
 • Zambia
 • Zimbabwe
 • Ækvatorialguinea
 • Østrig
 • Østtimor
 • Ålands øerne
 • Asien
 • Afrika
 • Europa
 • Sydamerika
 • Nordamerika inkl. USA
 • Nordamerika ekskl. USA
 • Oceanien
 • England
 • Dubai
 • Abu Dhabi
 • Palæstina
 • Skotland
 • Nordirland
Skjul valg Skjul
 • {{originalfilename}} x

Kan jeg bestille forsikringen til landet?

Vores rejseforsikringer er ikke gyldige ved rejse til områder, som Udenrigsministeriet i sine rejsevejledninger fraråder at besøge eller opholde sig i, med undtagelse af rejsevejledninger, der drejer sig om COVID-19 - Læs mere her. 

Hold dig opdateret om Udenrigsministeriets rejsevejledninger her>

Du glemmer vel ikke rejseforsikringen?

Søg efter pris og køb