Vores værdier

I Europæiske ERV er vi, hvor vores kunder er, og vi forstår deres omgivelser og behov. Dette afspejles også i vores tre kerneværdier, som vi altid søger at bestræbe os på at efterleve.

Vi er kompetente

Med over 90 års erfaring og ekspertise, er vi kompetente eksperter i vores branche. Baseret på et stærkt internationalt netværk af rejseforsikringseksperter, sikrer vi, at vores kunder får optimal støtte. Vores gåpåmod og fokus er at styrke kundernes tryghed og overskride deres forventninger. Vi sætter høje standarder i alt, vi gør: ekspertise, effektivitet og kvalitet af service.

Vi er troværdige

Europæiske ERV brandet står for troværdige produkter og services. For os betyder det, at vi er tæt på vores kunder og skaber en ånd af et stærkt partnerskab. Vi tilbyder et omfattende og attraktivt udvalg af produkter, der er klart, enkelt og let at forstå. Vi arbejder dagligt hårdt for at fastholde vores status som et førende og pålideligt forsikringsselskab. Samtidig har vi vores omgivelser i tankerne, og vi støtter miljømæssig og social bæredygtighed.

Vi er kundeorienterede

I Europæiske ERV har vi fokus på vores kunder. Vi ved, at vi ikke er dem, de tænker mest på, når de rejser, men de er glade for at vide, at vi er der i baggrunden. Vores internationale netværk gennem Euro-Centrene giver hurtig og pålidelig hjælp efter behov, 24 timer i døgnet, så vi er aldrig længere væk end et telefonopkald. Vores innovative produkter er skræddersyede til at understøtte de lokale markeder og opfylde den enkelte kundes behov.