Partnerskaber

Indgå i et partnerskab med os

Hos Europæiske ERV har vi mange forskellige muligheder for at samarbejde med partnere. Vi har stor erfaring med at sætte samarbejdsaftaler op, der gavner dig økonomisk, men også giver fordele til dine kunder. Vi er kendt for at have gode digitale løsninger som understøtter salget hos partneren, er effektivt og giver kunden en forsikring i hånden indenfor ganske kort tid.

Vi har en lang række produkter, der egner sig særligt godt til partnersamarbejde på erhverv. Her kan du på få minutter sælge dine kunder en forsikring uden at være i kontakt med os.

Årsrejseforsikring for mindre erhverv

En forsikring, der passer til selvstændige og små virksomheder, der rejser i hele verden. 

Læs mere her >

Erhvervsrejseforsikring Årsaftale

Erhvervsrejseforsikring, der er lavet til større virksomheder, der har hele verden som arbejdsplads. 

Læs mere her >

Teknisk udstyrsforsikring

En teknisk udstyrsforsikring, der dækker teknisk udstyr, hvis det f.eks. bliver stjålet eller beskadiget i Danmark eller udlandet.

Læs mere her >

Erhvervsrejseforsikring Korttid

Erhvervsforsikring der er lavet til virksomheder/foreninger etc., der har under 30 rejsedage om året.

Læs mere her >

Konkurrencedygtige priser 

Hvis du er mægler, så tilbyder vi naturligvis konkurrencedygtige priser, og giver dig adgang til vores Partner Web hvor du kan lave tilbud samt udstede gældende policer selv. Vi samarbejder med store som små mæglerhuse, og vi kan også tilbyde et samarbejde i Sverige.

Vi ser også eksempler på agenter der er sat op med provision, og her vil vores løsninger sikre, at forsikringssalget er enkelt og hurtigt. Vi kan også imødese et samarbejde med kortselskaber og lignende fra den finansielle sektor, hvor man ønsker at købsstimulere og sikre kunderne de bedste fordele.

Et stigende antal partnerskaber sætter vi op som linkaftaler. Her markedsfører partneren vores produkter i deres kanaler, kommunikation og relevante produktsammenhænge. Du kan beslutte om, du vil skabe indtjening til dig selv og din virksomhed, eller om dine kunder skal have fordelen i form af en rabat ved køb. Ofte kan en forening eller lignende have et formål om at skabe værdi for en kunde, og ikke nødvendigvis lede efter indtjeningsmuligheder som primært formål. Vi er meget fleksible, og er vant til at imødekomme forskellige krav. Vi kan også være behjælpelige med et banner som kan placeres online, hvorfra dine kunder kan tilgå forsikringen. Vi måler alt salg, og udbetaler provision til vores partnere løbende.

Kontakt os 

Ønsker du at vide mere? Så er du velkommen til at kontakte Firmasupport: 

Mail: erhverv@erv.dk
Tlf: +45 33 27 83 35

Om Europæiske ERV

Vi er en virksomhed, der har over 100 års erfaring med at give privat- og erhvervsrejsende tryghed på rejsen. Vi er ejet af ERGO, som er et af de største forsikringsselskaber i Europa.