Virksomheden

Først og størst i Danmark

Europæiske ERV er Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab. Derudover er vi en del af den tyske forsikringskoncern ERGO.

Det betyder, at du har et af verdens største netværk med i bagagen, når du vælger Europæiske ERV. Samtidig håndteres din forsikring af vores dygtige medarbejdere her i Danmark, så vi sikrer fokus på den enkelte kunde og altid kan garantere dig den høje grad af service, som Europæiske ERV er kendt for. 

Tryghed på rejsen

Vi har 100 års erfaring med at skabe tryghed og sikkerhed på rejsen. En stor del af alle danske turister og erhvervsrejsende tegner deres rejseforsikringer hos os. Denne tillid har vi opnået ved at garantere hurtig hjælp fra medarbejdere, der er eksperter i at yde personlig assistance og rådgivning, hvis uheldet skulle være ude - uanset hvor i verden du befinder dig.

Europæiske ERV er medlem af International Travel Insurance Alliance (ITIA)

ITIA består af en sammenslutning af internationale virksomheder, der tilbyder rejseforsikringsprodukter og andre rejserelaterede tjenester. ITIA har hovedkontor i München og gik indtil oktober 2018 under navnet ETIG.

Europæiske ERV er tilsluttet Garantifonden for skadesforsikringselskaber.

 

Redegørelse fra Finanstilsynet

Finanstilsynet var i december 2018 på ordinær inspektion i Europæiske Rejseforsikring A/S.

På inspektionen blev de væsentlige områder gennemgået ud fra en risikobaseret vurdering. Inspektionen omfattede blandt andet selskabets forretningsmodel, outsourcing, hensættelser, investeringsområdet, solvensopgørelse, kapitalgrundlag, kapitalplan, kapitalnødplan, bestyrelsens arbejde, ledelsessystemet og det interne kontrolsystem.