Mistet bagage

Mange har desværre oplevet at få stjålet, ødelagt eller at miste sin bagage på en rejse.

Bliver din bagage stjålet, ødelagt eller mister du den på din rejse, kan du læse her, hvad du skal gøre.

Bagagen forsvinder under flyrejse

Hvis din bagage er forsvundet under flyrejse, skal du huske at anmelde skaden til bagageservice i lufthavnen og sikre, at du får en skaderapport (PIR, Personal Irregularity Report). Dette er samtidig en forudsætning for at din bagage kan findes igen. Hvis du rejser på anden måde end fly, skal du også bruge dokumentation for at din bagage er væk.

Din bagage bliver stjålet

Bliver din bagage stjålet, skal du anmelde det til det lokale politi og få en kopi af politirapporten. Hvis de ikke udleverer en kopi af rapporten, skal du notere nummeret på rapporten. Dette skal du bruge, når du anmelder skaden.

Din bagage bliver ødelagt

Hvis din bagage er blevet ødelagt, skal du også anmelde det i lufthavnen og få dokumentation på din anmeldelse. Det er vigtigt, at du ikke smider den ødelagte bagage ud, før du har aftalt det med Europæiske ERV.

Sådan får du hjælp

Bemærk:
Du skal have dækningen "Bagage" på din forsikring for at være dækket. Dette vil fremgå af din forsikringspolice.

Husk at få dokumentation for din anmeldelse og dine udgifter. Du skal bruge dokumentationen, når du anmelder skaden.

europæiske-erv-alarm


Europæiske ERV Alarm 24/7

Som vores kunde kan du ringe til vores alarmcentral, hvor erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe dig døgnet rundt, alle årets dage.

Læs mere

 

Lokal hjælp – verden rundt

Med vores servicekontorer har du altid et netværk af erfarne fagfolk med lokal tilstedeværelse og knowhow med på din rejse – uanset hvor du befinder dig.

 

Læs mere

Language