Brug for lægehjælp på din erhvervsrejse?

Hvis du bliver syg eller kommer til skade på din rejse, er det altid en god idé straks at søge lægehjælp.


Du kan ringe til Europæiske ERV's døgnåbne alarmcentral på +45 70 10 90 30, som kan rådgive dig via telefonen. Som regel vil det også være nødvendigt, at du kommer til en lokal læge. Hvis du bliver syg eller kommer til skade, er det en god idé straks at søge lægehjælp.

Sådan får du fat i en lokal læge
Kontakt hotellets reception

Vi samarbejder med hospitaler og læger over hele verden og kan hjælpe dig med at finde et godt hospital eller en læge i nærheden af dig. I de fleste tilfælde vil behandlingsstedet acceptere at sende regningen direkte til os.

Hvis du selv skal betale 
Hvis hospitalet eller lægen ikke vil sende regningen direkte til Europæiske ERV, så husk altid at få en kvittering. Det er den dokumentation, du skal bruge, når du anmelder din skade og skal have refunderet dine udgifter.

Har du ikke penge til regningen?
Hvis behandlingsstedet ikke vil sende regningen til Europæiske ERV, og hvis du ikke har mulighed for at betale regningen, så:

 

europæiske-erv-alarm


Europæiske ERV Alarm 24/7

Som vores kunde kan du ringe til vores alarmcentral, hvor erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe dig døgnet rundt, alle årets dage.

Læs mere

 

Lokal hjælp – verden rundt

Med vores servicekontorer har du altid et netværk af erfarne fagfolk med lokal tilstedeværelse og knowhow med på din rejse – uanset hvor du befinder dig.

 

Læs mere

Language