Rabat på forsikring til private feriedage

Hvis du er omfattet af Statens Tjenesterejseforsikring, har du mulighed for at tegne en ekstra forsikring med rabat, som dækker dig, hvis du har perioder, hvor du holder privat ferie før, under eller efter din tjenesterejse.

Hvornår dækker tjenesterejseforsikringen?

Tjenesterejseforsikringen dækker på alle hverdage, i weekender og på officielle helligdage under din tjenesterejse. Du er ikke dækket af tjenesterejseforsikringen i de dage, som du eventuelt afholder ferie i - før, undervejs eller i forlængelse af din tjenesterejse.

Kan du tegne forsikring med rabat til din familie?

  • Ja, hvis du har familiemedlemmer, som rejser med under din tjenesterejse - du kan tegne både Enkeltrejseforsikring og Årsrejseforsikring til dine familiemedlemmer.
  • Ja, hvis du vil tegne en forsikring til en særskilt privat ferierejse, som I skal holde sammen - du kan tegne både Enkeltrejseforsikring og Årsrejseforsikring.

Du får rabat på både årsforsikringerne og enkelttursforsikring hos Europæiske ERV:

  • 15 % på årsrejseforsikring og årsafbestillingsforsikring
  • 20% på enkelttursrejseforsikring og enkelttursafbestillingsforsikring

Vigtigt: Årsrejseforsikringen dækker alene ferierejser af op til 30 dages varighed og forsikringen starter fra udrejsedagen fra Danmark. Ønsker du forsikring til dine feriedage der afholdes i forbindelse med en tjenesterejse, skal du vælge en enkeltrejseforsikring. 

<< Klik her for at  købe en Enkeltrejseforsikring, Årsrejseforsikring, Afbestillingsforsikring- eller afbestillingsforsikring med rabat >>

Husk at læse forsikringsbetingelserne, før du køber din forsikring, så du eller din familie får den police, som passer til rejsen.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: +45 33 25 25 25 eller sende en mail til info@erv.dk (mandag-torsdag kl. 08.30-16.30 og fredag kl. 08.30-16.00).

 

OBS: Ovenstående rabat gælder udelukkende for ansatte omfattet af Statens tjenesterejseforsikring. Ved uberettiget anvendelse af rabatten vil Europæiske ERV afvise ethvert erstatningskrav på forsikringen.