Om Nordic Health Care


Ejerforhold

Nordic Health Care er Europæiske ERV's produktnavn og afdeling for internationale sygeforsikringer. Europæiske ERV blev grundlagt i 1921 og var dermed det første rejseforsikringsselskab i Danmark og er fortsat den største udbyder af rejseforsikring i landet. Europæiske er et datterselskab 100% ejet af det tyske forsikringsselskab ERV AG (Fitch rating A+), som er ejet 100% af verdens største genforsikringsselskab Munich Re (Standard & Poor's rating AA-).

Netværk 

Europæiske ERV har mere end 80 års erfaring i at yde tryghed og sikkerhed til rejsende og emigranter verden over. Gennem et omfattende globalt netværk af alarmcentraler og servicekontorer har Europæiske ERV tætte relationer til lokale myndigheder, hospitaler, læger og andre samarbejdspartnere verden over.

Organisation 

Europæiske ERV er en del af ERV-gruppen og har søsterselskaber i hele Europa. NHC sygeforsikringsprodukterne tilbydes i tæt samarbejde med andre selskaber i ERV-Gruppen med Nordic Health Care / Europæiske ERV som forsikringsgiver og administrator.

 

Adresse

Nordic Health Care 
Europæiske ERV
Frederiksberg Allé 3
DK-1790 København V
Denmark

+45 33 27 83 80
info@nhcglobal.com

CVR nummer: 
62940514

Language