Au pair forsikring - lovpligtigt for alle værtsfamilier

Au pair forsikringen indeholder alle de lovpligtige dækninger, som kræves når man ansætter en au pair i Danmark.

Overvejer du at blive værtsfamilie for en au pair person? Med denne forsikring er en au pair person lovpligtigt dækket under sit ophold i Danmark.

Om Au pair forsikringen

En værtsfamilie, der ønsker at modtage en au pair, skal fremover tegne en forsikring. Dette krav gælder for alle ansøgninger om au pair indgivet d. 1. juli 2010 eller senere.

Au pair forsikringen hos Europæiske ERV er udviklet i samarbejde med Codan og indeholder de lovpligtige dækninger for au pairs i Danmark. Au pair forsikringen kan tegnes til personer i alderen 17 til 30 år, der arbejder som au pairs i Danmark. Forsikringen skal som minimum tegnes for 6 måneder og op til 24 måneder.

Hvad er dækket af Au pair forsikringen?

Med en Au pair forsikring er au pair personen dækket både i tilfælde af sygdom og nødvendig hjemtransport, men også for andre lovpligtige dækninger.

Passer denne forsikring til hele opholdet?

Au pair forsikringen indeholder alle de lovpligtige dækninger, som kræves når man ansætter en au pair i Danmark. Dog skal du være opmærksom på, at forsikringen ikke dækker uden for Danmark. Rejser du derfor til udlandet og ønsker du at invitere au pair personen med, bør du tilkøbe en Rejseforsikring, så han/hun også er dækket på en rejse til udlandet.

 

Priser

Grundpris (for 6 måneder) Pris pr. måned (efter 6 måneder)
1.512,- 252,-

 

 

Language