Afvisning af skader i forbindelse med graviditet

Vi har allerede kontaktet de kunder, som fejlagtigt er blevet afvist med begrundelse i graviditet, men hvis du mener, at din skade er afvist grundet graviditet, vil vi meget gerne i kontakt med dig.

Fejlagtige afslag til gravide

Vi har, på linje med resten af branchen, ikke har været tilstrækkelig opmærksomme på særlovningen indenfor ligebehandlingsområdet vedrørende forsikring og dermed fejlagtigt afvist forsikringskrav i forbindelse med graviditet og rejseforsikring.

Vi har derfor siden oktober 2020 ændret praksis for, hvordan vi håndterer skader i forbindelse med graviditet og rejseforsikring. Desuden har vi ændret vores vilkår og betingelser for rejse- og afbestillingsforsikring, som kan findes her på hjemmesiden.

Vi har allerede kontaktet de berørte kunder, men for at sikre, at vi følger GDPR, kan der være kontaktoplysninger vi ikke har adgang til, og vi opfordrer dig derfor til at kontakte os, hvis du mener, at din skade er blevet fejlagtigt afvist grundet graviditet.

Kontakt Europæiske ERV – sådan gør du

Vi beklager, at nogle kunder kan være blevet afvist uberettiget. Hvis du har fået afslag i perioden 2017 til 2020 på dækning på din rejse- eller afbestillingsforsikring grundet graviditet, opfordrer vi dig til at kontakte os op på info@erv.dk, så vi kan genvurdere din sag hurtigst muligt.