VIP-Online

Når du tager på forretningsrejse, har du forberedt dig på opgaven. Men hvad med dig selv og din personlige tryghed?

Vi tilbyder alle vores erhvervskunder ubegrænset adgang til vores online portal Voyager Information Portal (VIP). På VIP-Online finder du opdateret information og rådgivning om rejser, sikkerhed og sundhed, så du som medarbejder eller virksomhed kan være godt forberedt inden afgang.

VIP-Online lukker ned 31. december 2019

Vores rejsesikkerhedsportal VIP-Online lukket ned 31. december 2019. Vi henviser i stedet til vores rejsesikkerheds-app ERV travel & care. Her findes sikkerhedsinformation om alle verdens lande, højrisikoområder og vigtige kontaktoplysninger direkte i app'en. App'en giver generelle advarsler om fx uroligheder, terrorangreb og vejrsituationer.   

ERV travel & care kan downloades gratis for både Apple Store og Google Play.

Læs mere om ERV travel & care her >>

Din sikkerhed og sundhed er afgørende

Er du orienteret om rejserisici såsom krig, kriminalitet, terrorisme, uroligheder eller politisk ustabilitet? Kan du stole på myndighederne? Kender du standarden af de lokale hospitaler, og ved du, hvem du skal ringe til, hvis du bliver syg? Europæiske ERV's online portal VIP-Online hjælper dig før og under din rejse med detaljeret information og rådgivning. Med VIP-Online får du adgang til: 

  • Opdateret sikkerhed- og sundhedsinformation baseret på vores verdensomspændne netværk
  • Et interaktivt kort, som bl.a. viser vej til alle hospitaler i det område, du befinder dig i.
  • Lokale og generelle rejseanbefalinger. 

Vi vurderer sikkerhedssituationen i hvert enkelt land, både i forhold til krige og uroligheder, terrorisme og kriminalitet samt kidnapning og korruption. For hvert enkelt land præsenteres data i et tilgængeligt format, der giver den travle forretningsrejse et godt og solidt indblik i personsikkerheden på destinationen.

Information skræddersyet til forretningsrejsende

Informationen leveres af Europæiske ERV's eget netværk, og er skræddersyet til forretningsrejsende og udstationerede. Det er en serviceydelse og et gratis supplement til alle vores erhvervskunders forsikring. Vores eneste mål med ydelsen er derfor at levere så præcise og friske data som muligt, hvilket gør vores ydelse unik på markedet.

Husk ligeledes at være opdateret med hensyn til vacciner eller anden forebyggelse mod smitsomme sygdomme og infektioner. Visse vacciner skal tages i god tid inden afrejse, og det er derfor vigtigt ikke at vente til sidste øjeblik.  

Login til VIP-Online her >

Krigszoner

Bemærk at en standard erhvervsrejseforsikring ikke dækker i lande, som vi klassificerer som krigszoner. 

 

Se listen over krigszoner

Ofte stillede spørgsmål

Language